Te mit tennél ha az öcséd bejelentené, hogy római katolikus pap lesz vagy szerzetes? (beszélgetés)
Az öcsém...hehehe
katolikus......bruhahaha
pap?....nahát!
Örülök... :)
A papság éve van...
S ahova járok a Bazilikában...ott minden alkalommal imádkozunk a papokért is...s ez oly jó...
Most mosolygok... Én már olvasom a naplód egy ideje...
S köszönöm, hogy így gondolod...
Minden szépet Neked...
Igen...
Köszönöm...
Igen a viszonyításban egyetértek...
Az öcséd...Sajnálom :(
Senkit nem bántottál meg és köszönöm , hogy írtál...
De az öcséd pap akar lenni, jól értettem, ugye?
Nem emlékszem, mit írtál, de szüleiteknek mi a véleménye? Az miatt a történet miatt vagyok rá kíváncsi, amit írtam.
Az, bár nem mindegy, hogy mihez viszonyítunk. Az öcsém böriben ül....:-( Ehhez képest, szinte bármi jó.
Nem vagyok igazán hívő, ettől függetlenül tényleg szép hivatás, bár hozzám a Református egyház áll közelebb, attól függetlenül, hogy Katolikus vagyok. Valahogy "emneribb" (bocsi, senkit nem akarok megbántani!)
Huszonévei elején jár...
S ezt a kérdést már Én is kérdeztem Tőle...
Nagyon pozitív , megnyugtató válassza volt...
S ami engem megerősít..ismerek egy olyan embert... aki a fiatal(17-18) éveiben sokat barátnőzött(jól néz ki, határozott, rendes stb ) s nem is akárhogyan...majd később történt vele valami...egy történet...s akkor fogadalmat tett... sikerült, megoldódott, kijött belőle csodaként... s most szerzetes...az egyik legjobb ember akit valaha ismertem...
Értem...köszönöm...
...tényleg szép hivatás...
Hátba veregetném, ás mondanám :Ámen :)
Búcsúajándékom a legfrisebb tutti-frutti magazin lenne :)
Legyen mit olvasgatni 2 harangozás között :)
Értem...
Köszönöm...
hát azt hiszem fognám a hasam a nevetéstől...
de ha komolyan gondolná, akkor támogatnám persze....de tudatnám is vele, h jobban örülnék, ha még gondolkodna rajta...
Oly jól átlátod a dolgokat...köszönöm szépen...
Én büszke vagyok rá...ma is annyit beszélgettünk...
Én támogatom..vele vagyok... s tudom ez megnyugtatja... annyira jó lelkű...
Ma volt egy zarándoklaton és ott a templom előtt egy néni árulta a saját virágait..néhány szálat..gondolom neki ez is fontos, hogy ennyit el tudjon menni...A testvérem odament és megkérdezte, hogy mennyibe kerül...a néni mondta az árat...s ő kifizette...de a virágot otthagyta(hátha mégis eltudja adni) A néni annyira köszönte ..és sírt majdnem (Én is amikor elmondta :) )
További ajánlott fórumok:
- Római katolikus hitoktató vagyok - miben segíthetek?
- Mi a véleményetek a szigorúbb katolikus iskolákról?
- Bevallom, hogy római katolikusként nem értem a Bibliát,...
- Br 120 ezer bejelentettel vállalnál gyermeket!
- Zavarna titeket, ha az eddigi teljesen bejelentett „fehér“ munkabért ezentúl minimálra bejelentve szürkén kapnátok?
- Csak a katolikusok lehetnek szerzetesek?