Te mit csinálsz ha sokáig stagnál a súlyod? (beszélgetés)
Valaki írta a 2 nap bűnözést, na az illető nem járt olyan messze a megoldástól.
2-3 nap magasabb szénhidrátos napot kell beiktatni, de figyelni kell a bevitt szénhidrátok minőségére. Az egyszerű szénhidrátokat ilyenkor is kerülni kell, helyette inkább a teljes kiőrlésű kenyér, zabpehely, barnarizs domináljon.
sziasztok!
én nemrégen stagnáltam hetekig!aztán benyomtam 2 evökanál mézet és másnapra beindult!bár mostanába nem fogyok valami gyorsan,de jolérzem magam!és ez a lényeg,nem?
sziasztok!
Ami nekem bevállt,miután a fél életem végig fogyóztam:)
Ha sokáig sináltam egy fogyókúrás módszert,és megállt a úlyom hosszú időre,tartottam 2nap bűnözést.De úgy a javából,és utána egy teljesen más,de hasonlóan szigorú fogyókúrába kell kezdeni.
Más tipusú mozgás formát választani hozzá,ha eddig nem mozogtál mindenképp beiktatn,ha edzettél korábban akkor pedig mint mondtam ismételten csinálni,de más tipusút.Ha eddig aerobicoztál,akkor most kezdj el futni,bicózni,súlyzózni picit.Ez csak egy példa,de az a lényege,hogy merőben másképp mozgassa meg a tested,mint annak előtte a másik mozgásformád.
A bnözés pedig azért kell és a fogyi módszer váltás,akármennyire is hatásos volt,mert egy idő után a szervezet megszokja az adott diéta kalória mennyiségét és tápanyag összetételét,ezért aztán a bűnözéssel, adsz egy kis "sokkot" a szervezetednek,és ha utána ismételten vissza fogod az étkezést,a szervezeted megint érzékeli a változást,és elkezdi a meglévp plusszokat felhasználni.
Sziasztok én arra lennék kíváncsi hogy ti mit csináltok ha sokáig stagnál a súlyotok?
Írjatok ha valiki volt már olyan helyzetben hogy akár fél vagy 1 évig stagnált a súlya???
Vagy rövidebb hosszbb idieg stagnált a súlya.
Vagy aki most van olyan helyzetben, hogyan oldja meg??!!!!
Írjatok bátran.....:)