Te milyen szerrel mosod fel a padlót, ha matt a felülete és kő?Nem egyszerű ám! (tudásbázis)
PArkettára Pronto-t használok, akár lamináltra is jó, főleg a fenyő illatú, szerintem isteni.
A járólapra pedig a legjobbak az általános tisztítószerek, mint az ajax, cif brillace, frosh, stb.
Sofix padlo tisztitó (kőre,parkettára)
csodákra képes
"Tudásbázis - Mi a véleményetek az Amway termékeiről?"
Itt biztos tudnak neked segíteni...
Én egyszerű ált. felmosószerrel próbálkoztam,de ha bejön a gyerek az előszobába a cipővel,akkor hiába kezdek felmosni,egyszerűen nem látom,hogy tiszta lenne a padló.
Vmi más esetleg?
Sziasztok!
Ez a termék tényleg nagyon jó, mint a többi takarítószer is ettől a gyártótól.
Mi még a Frosch termékeket használjuk természetes anyagból készül, környezetbarát.
Amwey koncentrátum, LOC nek hívják, nincs benne méreg, természetes anyagokat tartalmaz, lebomlik, mindenre használom, még a foltokat is kiszedi akár az űlőgarniturából, akár szőnyegből, ruhaneműből, stb.
Mivel kutyám van, nem mindegy a játékai miatt, hogy mit használok.
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- "Aludik", "fürödik", "szihlógia", "a autó" stb. - az egyik fél primitívsége, megöli a kapcsolatot? Egyszerűen nem tudom megszokni....
- Tud valaki jó saláta receptet? Egyszerű dolgokból, most csinálnám és csak átlagos dolgok vannak itthon...
- Miért fontos, hogy foglalkozzunk a babánkkal, nem egyszerűbb csak hagyni?
- Szerintetek sok anya szül azért második, harmadik gyereket mert egyszerüen nem hajlandók visszavenni a munkahelyére?