Te is szenvedsz az allergiától? (beszélgetés)
nálunk a szirupot szedik a csajok és tesomnak is ajánlottam, aki 25 éves. És neki is bejött, semmi baja nincs allergiaszezonban, ha ezt szedi.
Nagyon sajnálom azokat akik most kismamák és szenvednek. Én is végigcsináltam így 2 augusztust.
Csajok, megyek a héten szurira vagy ma vagy szerdán.
A homeós bogyók nekem se nagyon használnak, a gyógyszerek még annyira sem.
Nekem most 3 nap alatt elment egy 100 db-os zsepi. Én már nem hiszek ezekben a büntetésekben sem, mert akkor rendesen írtanák a parlagfüvet.
Én is nagyon kínlódok!
Először a tavaszi fák,és a fűfélék ütöttek ki,aztán volt néhány hét pihi,most pedig kezdődik a parlagfű.:(((( Mivel kismama vagyok,gyógyszer kizárva,bár az utóbbi időben nem is használtak sokat. A homeós bogyókat meg szórogathanám a hátam mögé is,kb.annyit érnek nálam.:((( Marad a zsepigyárak fellendítése!
Ismét kezd viszketni a szemem.
Jelenleg szoptatok, mit tudnék szedni?
Annyira nem vészes, de kellemetlen, orvosnál még nem voltam.
A lányaim is alisok, ők Aerius szirupot szednek.
most akarok elmenni allergia vizsgálatra, mert már 2éve, ha bejön a jó idő és nyilnak a virágok, azonnal tüsszögök egészen tél közepéig!
Találtam allergia elleni szereket,ami nem gyógyszer,megrendeltem,majd meglátjuk!Egyébként sok hasznos dolog van a vital.hu-n.
Azt megköszönném!Bár elkezdtem szedni a pollens és a histamint,ebben bizok.Aztá majd meglátjuk.De azért küld át légyszi,köszi!
Privátban /e-mail-ben, hogy tudjak mellékletet küldeni/ tudok Neked információkat küldeni az allergiánál használatos szerekről. Azokból kiválaszthatod és megveheted Magadnak a megfelelőt. A homeopátia segítségél meg lehet gyógyulni.
Én mindenre allergiás vagyok kivéve a kutyaszőrre.De nem szeretnék gyógyszert szedni ha nem muszály.Tud valaki olyan homeopátiás szert ami tényleg használ?????????????
Jaj,nagyon!
Ma bementem az egyik bevásárló központba,virágokat venni,de majd meg fulladtam az illatuktól.
Tavasszal az akác virágtól akarok megfulladni és így megy tovább!
igen,májustól-július végéig,..a fűfélékre,bodzára,elég kellemetlen,mert ilyenkor gyógszer nélkül el se indulhatok kirándulni. De bőven elég a tömbházak közti fű is.
Sziasztok, sajnos kb. 7-8 éve vagyok allergiás a pollenre, kora tavasztól késő őszig. Legutóbb orrpolipom is kialakult a hosszan elhúzódott (több mint egy hó)erős náthától, akkor éppen nem szedtem semmilyen gyógyszert. Ha adhatok egy tanácsot Nektek, ne hagyjátok kezeletlenül a náthát. A jó hír az, hogy gyógyszerrel és orrsprével a nátha elmúlt és az orrpolipom eltűnt/visszahúzódott. Jobbulást mindenkinek! Solyo
Én nem, de a KeresZtlányom szenved benne. Jobbulást Neked is.
A sportolás csodákat tesz az allergia ellen.
Igen, sajnos, és még nem volt időm kivizsgáltatni magam:( Szénanátha...
Én sem,és a családomban senki!
Szerencsére én nem, de a párom igen.
Én is azt szedem, nem nagyon használ.
Sajnos igen,és már kisgyermekkorom óta szenvedek,pedig már rengeteg gyógyszert kipróbáltam.Talán egy kicsit jobb,ez a gyógyszer amit most szedek.A gyógyszer neve:Telfast 120mg filmtabletta.
Sajnos és január 1-től december 31 ig vagyok alaergiás semmi nem segit van, hogy naponta 15-20 zsepi elmegy de közben annyi gyogyszert szedek, hogy erre már nem is szedek, mert már félek a gyógyszerektől is.Reggel nagyon rossz.
hat anyum alergias a pollenre..remelem en nem vagyok..marmint hogy nem orokoltem...lehet orokolni az ilyesmit? de alergias vagyok a macska szorre...de mar fulladozok es addig kinoz mig fajdalmat erzek mar a melkasomba....a pollenre meg nem....jelentkeztek tunetek...meg...
Allergia szinte mindenre, ami a levegőben van, plusz egyre súlyosbodó asztma. Most már semmi nem segít, gyógyszer mellett álladóan köhögök, iszonyúan taknyos vagyok (bocsánat a kifejezésért, de az "eldugult orr" ebben az esetben nem igazán fedi fel a lényeget), már senki nem tudja, mit kezdjen velem. Több allergiagyógyszert próbáltunk, ideig-óráig volt, amelyik jó volt, de az idén nagyon eldurvult az egész. Olvastam a homeopátiás golyócskákról, mi a neve és hol lehet beszerezni?
További ajánlott fórumok: