Te is "kapcsolsz" különféle izekhez, illatokhoz emlékeket? Melyek ezek:)? (beszélgetés)
Nekem is ovis illatom van! :-)
Valami étel volt (talán főzelék), mert mindig az a kép jut eszembe, mikor a kis asztalkáknál ültünk a társaimmal.
És a régi (az igazi!) ivólé íze... hmmm....
...(folytatas:)...szoval az avontol a BLUE emlekeztet arra az estere mikor megismertem a paromat....:)
Es meg van tobb ilyensmi,pl mikor ejjelenkent mossak le azzal a jarmuvel a foutat,az arra emlekeztet mikor a haverokkal es a parommal tekeregtunk,buliztunk:)
Nekem is van ilyen,es általában nekem is kirándulás ha illatokrol van szo.Altalaban a tusfurdo.
Vagy parfum,amikor lestem egy helyes pincer fiut ec mikor beultunk hozza a baratnommel akkor mindig ez volt rajtam es multkor beleszagoltam-pedig mar kb 2eve-es akkor eszembe jutott:)
Vagy nekem zenehez is kötődnek emelekek.fura.
Parfüm, amikor először felhívtam, hogy boldog névnapot kívánjak neki. Épp nem voltam otthon. De a saját parfümöm körüllengte a termet. Rózsaszín playboy. Azóta ritkán használok ilyet, de ha igen... :))
Dove Freshről a nyár jut eszembe, a Gilette Venus Breeze borotva illatáról pedig egy balatoni nyaralás :))) Egyelőre ennyi :D
Nekem egy parfümről jut eszembe az a nyár, mikor megismerkedtem a szerelmemmel.<3
Senkinek nem engedem, hogy használjon belőle:)
További ajánlott fórumok:
- Férjem nagy élvezettel nézegeti a volt élettársáról, nyaralásukról készült fotókat. Hatalmas nevetések közepette élvezi az emlékeket.
- Közös időtöltés gyerekekkel, unokákkal! Gyűjtsük a maradandó emlékeket!
- Hogyan lehet a naplónknak különféle háttereket csinálni?
- Kisfiam hunyorog, rángatja a fejét, különféle hangokat ad ki - állítólag nem szándékosan
- Mit teszel hogy a különféle csipések okozta viszketést enyhitsd?
- Felváltva szedem a különféle nyugtatókat altatókat, hogy ne...