Te barátkozol lúzerekkel? Szerinted ki számit annak? (tudásbázis)
mindenki a magához hasonlókkal barátkozik. :) Egyébként meg nem hiszek a lúzerségben.
max valaki télleg lenéz valakit, de attól az nem jobb. Max több tanulnivalója van még.
te nem és szerintem ő sem tartja lúzernek az ilyen embert.
de rengetegen vannak, akik abban mérik az ember értékét, h mennyi pénze, mekkora vagyona van.
...nem az. Mitől lenne az?
Feltételezte, hogy egy értelmes, normális lányra/nőre talált akivel lehet egy picit beszélgetni" ...bármiről.
Ebből hogy jutott az eszedbe, hogy lúzer a srác?
Lúzer az örök vesztes, ahogy Miss Poppy már írta.
Az örök vesztessel nem lehet barátkozni, mert nem hagyja. Ezért is vesztes.
kinek mi a "lúzer"
ha látok benne értelmet akkor tojok rá hogy mások minek gondolják. ha valódi energiavámpír fajta messze elkerülöm. fizikailag rosszul tudok lenni tőlük, múltkor majdnem elájultam annyira "leszívott" az egyik...
Nem,szerintem nem az!
Ennyi erővel rád is mondhatnánk ugyan ezt.....ha csak az legelső fórumodat nézzük.
Ha nem jön be,szépen add a tudtára.
Számomra az a "lúzer", aki ilyen szavakat használ és azt gondolja, hogy ez normális....
De ha megnézed a jelentését, akkor máris kiderül:
Vesztes; önmegvalósításra alkalmatlan; kilátástalan jövőjű személy.
Ha mindez illik az említett férfiúra, akkor igen, lúzer.
Nagyon nem vagy tisztában a szó jelentésével.
De, ha szellemileg visszamaradt emberre gondoltál, ha lehet vele kommunikálni, megteszem. Nyilván nem ő lesz az, akivel mindent megbeszélek, de nem utasítanék el ilyen embert sem.
Igen, mert minden lúzernek van azért legalább 1 jótulajdonsága, amire bármikor szükség lehet. Milyen szar ügy, hogy pont mikor szükséged lenne egy kis protekcióra valahol, kiderül, hogy az aktakukac, aki segíthetne, pont egy lúzer, akit annak idején kiröhögtél. Arról nem is beszélve, ha a kis lúzerből közlekedési rendőr lesz és mondjuk nem bírságol meg, mert jól emlékszik arra, hogy évekkel ezelőtt megmentetted, amikor a fejét a budiba akarták lógatni.
Ezért azt ajánlom, hogy az ilyenekkel is érdemes kedvesnek lenni vagy barátkozni, mert sose lehet tudni. Az energiavámpírokat viszont kerülni kell, azoktól később se várhatsz semmi jót.
Egyébként grat a nagyon trollcsi kérdéshez ma is!:D
Jo. Van egy srac akit a neten ismertem
Meg. Egy honapja kb,én aligalig irtam issza neki,de ő mindig tolta a dolgokat... Ma visszairtam hat le se lehetett loni...azt irja nagyon egyedul van,és hogy nem boldog igy, es ez mennyire rossz.. És kb azt vettem le,hogy neki mar mi degy csak legyen valakije. Na,ez luzer???
További ajánlott fórumok:
- Vannak még olyan lányok, akiknek nem csak a külső számít?
- Hány éves kortól vannak számítógépes játékok?
- Hogyan lehet visszaállítani a számítógép hangját, mert le vannak tiltva a hangeszközök?
- A számítógépről hogyan tudom kitörölni annak nyomát, hogy milyen oldalakat olvastam?
- Ha telepítettem egy játékot a számítógépre, és egyszer csak nem működik, annak mi az oka és hogy lehet helyrehozni?
- Mi lehet annak az oka, hogy a számítógép főkapcsolójának bekapcsolásakor a gép egyből beindul, még mielőtt bekapcsolnám azt?