Taszító volt a pasi viselkedése? (beszélgetés)
Bocsi, de nem gondoltam volna, hogy valaki ennyire önállótlan legyen egy ilyen szituációban.
Az utolsó pillanatig jogod van nemet mondani.
Ez a pali gusztustalan.
Remélem ez a turhamatyi nem valamelyik kajáldában dolgozik.
Az hogy a digidugi előtt és után sem nézett rád... Gondolom már hallott rólad, hogy mindenkinek szét teszed a lábad. Minek is erőlködött volna?!
Nekem is nagyon undorító volt. Elhihetitek. Lehet rosszul fogalmaztam, hogy picit. Most ne ezen akadjunk fenn, mert nem ez volt a lényeg. Ha ennyit rágódok, gondolkodok rajta és mások véleményét kérdezem, akkor nyilván engem is kiakasztott. Viszont akár hiszitek akár nem, volt egy ismerősöm aki azt mondta, ezt inkább hagyjuk mert az ő pasija is mikor beteg, kiköpköd a kocsi ablakán. És szinte még engem nézett hülyének mert ezen fenn akadtam. Ezért bizonytalanodtam el és ezért kérdeztem meg másokat, esetleg én tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget?
De látom és valójában örülök hogy mások is azt gondolják, ez a viselkedés undorító.
Viszont ismertem már előtte, nyilván szimpatikus volt, azért ismerkedtem vele, tök jó fej volt mindig is, ezt csak ekkor tapasztaltam előtte soha, és adni akartam neki még egy esélyt, ezért nem hagytam ott. Nyilván nem volt jó döntés.
"amikor már a kocsiban ültem, akkor mit tegyek? Ott már mondjam hogy bocsi tegyél ki, és én megyek"
Igen,ezt kellett volna mondanod és tenned.
Hallgass a megérzéseidre legközelebb, nem törvényszerű ilyen emberrel lenned, ha megbeszélt randi, akkor sem.
Mindjárt hányok. Micsoda igénytelen nő vagy ! Elgondolkodhatnál azon, mire való a tested !? Csak arra, hogy ilyen hímnemű alakok használják ?
Legyen önbecsülésed, tartásod !!!
Az eset nem picit kiábrándító, hanem nagyon-nagyon !
És ez a "sem előtte sem utána rám sem nézett, csak a célra koncentrált"... Gondolom, a prostik ezért jó sok pénzt elkérnének, amire Te ingyen vállalkoztál. Teljesen megalázó az egész ! :(
Lassan kiadom a Bestofandit 😇
És meghatottan csókot nyomunk az orcájára amikor egy jól sikerült kufirc után pukizik egy jó nagyot, miközben a hűtő előtt böfög a frissen felciccentett borsoditól.
Igen, ott már mond bocsi tegyél ki...
Mit tegyél...istenem...
Túl egyszerű lett volna.
Miii? :D
Kinél mi a szint. Minden társadalmi réteg megtalálja a hozzáillőt. A milliomostól a hajléktalanig.
Neked úgy tűnik megfelelt a srác, akkor ne panaszkodj. Ez a szinted. Legyetek boldogok.
Hát, nem egy úriember.
De ha már megszületett egy a fórum, valószínű nem véletlen. Azaz neked ez a viselkedés gáz. Most azt várod, hogy más azt mondja, hogy gáz és akkor könnyebb lesz elfogadni?
Igen, gáz.
Kérdésedre a válasz: Gondolom itt mindenkinek van véleménye a kocsiban történtekről, neked is. A te véleményed a legfontosabb, de megértem, hogy szeretnél erről beszélgetni.
Ha itt mindenki azt írná, hogy te vagy a kényes, akkor találkoznál az illetővel újra? Az a lényeg, hogy neked mennyi fér bele. Az, hogy egyszer találkoztatok nem jelenti azt, hogy összejöttél vele, tiszta haszon, hogy ez az egy találkozás elég volt, hogy egy olyan oldalát mutassa meg, ami neked nem tetszik.
Én sokkal kevesebbért elhajtok/hajtottam pasikat.
Mit tegyél, amikor a kocsiba ülsz és rádöbbensz, hogy nem ezt akarod?
Szólsz neki, hogy álljon meg, majd amikor megállt, lazán elköszönsz és elslattyogsz az első buszmegállóig;)
Szerintem haza tudsz menn akár gyaog is, nem kopik el a lábad.
Mond, hogy nem te vagy az análszexes!
Azt írta, hogy sem előtte sem utána nem nézett rá, csak a célra koncentrált a pasas.
Ebből nyilvánvaló hogy megdugt@.
Mindenképpen borzasztó. Amúgy is, de első randin? Már a szipákolás is kiveri a biztosítékot. Akármilyen allergia, a zsebkendőt feltalálták. Ha igazán náthás lenne, talán ki is csapná.
Gyomorforgató példánya a hímnemnek, lépj tovább.
További ajánlott fórumok:
- Kisgyerek viselkedésére a tablet hatása
- Hogyan viszonyuljak párom gyerekes viselkedéséhez?
- Ti mit gondoltok Farkas Péter volt olimpiai bajnokunk viselkedéséről? (most hozták haza)
- Miért viselkedett így velem a barátom volt barátnője?
- Miért hullámzik így a viselkedése egy pasinak?
- Szerintetek normális volt ez a viselkedés a részéről, kinek volt igaza?