Tartós hajegyenesítés után mikor lehet hajat festeni? (tudásbázis)
Tudom, hogy nem hiba, csak meglepő volt, hogy a sötét vörös hajamból szőke lett 😄. Vagy inkább szalma sárga. Szóval ezért kértem, hogy nézzen utána a fodrászom, hogy muszáj - e a 2 hetet kivarni, mert így nem szívesen megyek emberek közé és akkor mondta, hogy egy hét után mehet a festés. Remélem a barna befogja ezt a szörnyű szint 😄.
Nekem nagyon jó lett tőle most is a hajam, szög egyenes szárítás után pedig erősen hullámos hajam van.
Ez nem hiba. Az anyag kiszedi a festéket a hajból. Nekem is egészen világos lett a sötétbarna hajam. Szerintem simán rámehetsz barna festékkel, ezek már egészen kíméletesek nem sok vegyszer van bennük.
Nekem mondjuk úgy tönkre vágta a hajamat, hogy soha többé nem egyenesíttetem, nyúltak a hajszálaim, mint a gumi.
A hajegyenesítés kifakítja a hajat, nekem is ilyen lett.
2 hét után festhettem. Befogta.
De nyilván minden haj más.
Sziasztok.
Múlt héten tartós hajegyenesítésre mentem fodrászhoz és sajnos ilyen sárgás szökés színűre változott a sötétvörös hajam színe, mikor a fodrászcsaj elkezdte az anyagot belevasalni a hajamba. Kedden fogjuk anyuval festeni, de nem merem erre a sárgás szőkére újra azt a vöröset rafesteni, mert tuti nem azt az eredményt kapnam, amilyen volt, szóval valami világos barna mellett döntöttem.
Szerintetek az be fogja majd ezt a színt?
Amúgy nyilván nem a fodrász hibája, a hajam reagált így, csak hát ezzel a színnel nem szeretnék sokáig maradni, ezért gondoltam, hogy először a barnat választom, aztán később majd jöhet újra a vörös. Szerintetek ezt a sárgás szint befogja rendesen egy világos barna festék? Nem, nem fodrászkellékesnël veszem a festéket, hanem drogériaban. Nekem bevált és nem akarok váltani ezen.
Köszi a válaszokat
További ajánlott fórumok:
- Tartós hajegyenesítés
- Szeméremszőrzetet be lehet otthon festeni, hogy tartós maradjon a szín?
- Milyen gyakorisággal lehet festeni a hajat tartós hajfestékkel?
- Tartós hajegyenesítés, azaz 1 év alatt -15cm
- Páromtól kaptam kerti törpéket, de betonból van .Mivel lehetne kifesteni ami tartós is?
- Kimosható hajszínezőre rá lehet festeni rendes tartós festékkel anélkül, hogy befolyásolná a hatást?