Tarthatnak szinte fogságban valakit kórházban? (tudásbázis)
Egy darab barinőm nincs.
Barátnőm akad, de nem itt jellemző.
Persze.
Kényszer gyógykezelés.
Nem csak ez az egy hiba volt az írásodban.
Gurujkát ne is nèzzètek aki elkezdte itt velem,hogy a helyesírásomba bele kötöt,ja persze ő barinő,el is felejtettem.Neki mindent lehet!
Nèzd már meg az elözmènyeket!Hogy ki fizet mit.Nem is èrtettem ez hogy jött ide.
Nem lehetne ezt privátban fojtatni?Amit itt irkálsz,annak semmi köze az eredeti fórum kérdéshez!
Lassan minden fórumon te veszekszel.
[link]
8. hozzaszolas, es a tobbi.
Egyàltalán nem ugyanaz.Neked meg a szöveg èrtèssel,vannak problèmáid.Nem tudom bemàsolni amit írtàl.Ezt irtad: Önkènt feltètelezte,hogy kiskorúnak nèzem,azèrt ígazitom el.Mèg egyszer leirom,hogy eljusson az agyadig nem feltèteleztem,hogy kiskorúk nèzel,csak olyan hangnembe írtál, mintha mèg mindig gyerek lennèk.
Es ez az amit Eperke "az en lakasom" jelzovel emleget, es most kaka van a palacsintaban, mert a masodik apuka beintett, hogy nem.fogja csak ugy odaadni a kiscsaj nevere.
Mièrt ismered őket?Igaz a kicsi apja mellett pokol,volt az èletem,de ezen ,már túl vagyok.Lèpj már túl ezeken a vesszőkön már nagyon unalmas.
Mivel a csomó kihagyott vesszőt gondolatban behelyettesítettem, már aránylag érthető.
Nekem ugyan mindegy, ki mit fizet, csak párszor már hivatkoztál erre más fórumokon, de akkor annyi adatból nem lehetett tudni, ki kivel van.
Azért elég rendes emberekkel kerültél össze, azt meg kell hagyni.
"Nem feltèteleztem,hogy kiskorúnak nèzel.Csak ugy beszèltèl velem mint egy gyerekkel."
Az nem ugyanaz?
Te is jól kevered a sz....t.Ki írta,hogy feltèteztem,hogy kiskorúnak nèzel?6 ève vagyok a hoxán ha 18 èves is lennèk akkor 13 èvesen kezdtem volna Hoxàzni? Ne állits olyat ami nem igaz!
Nem feltèteleztem,hogy kiskorúnak nèzel.Csak ugy beszèltèl velem mint egy gyerekkel.Ha nem èrted ki mit fizet a te èrtelmező kèpessègeddel van a próblèma.Amugy is nem mindegy neked ki mit fizet?De leirom hátha van èrtelmesebb itt nálad is.1998- ban meghalt a nagymamám aki utàn öröksèg maradt a hàza.Az el lett adva Az apám meg a báttya abbol az eladott,házbol lett pènzük.Apám befizetett egy új èpitèsű lakásra,de csak a felèt a lakás árának a többit a nagylányom apjával vettük fel a hitelt 20 èvre.Aztán a nagy apjával vège lett.Aztán a kislányon apja a fenn maradt hitelt àtvette a nagylányom apjàtol (a kèt lányom féltesok nem ugyanaz az apjuk).Ugy a kislányom apjáè lett a fèl lakás.Most,hogy a kislànyom apjával sem vagyok már együtt,de a hitelt most is fizeti èn a lakás számláit fizetem.Azèrt fizeti a törlesztèst,hogy majd a kislányunkè legyen a lakás.Kèrdès?
Önként feltételezte, hogy kiskorúnak nézem, azért igazítom el.
Pedig 39 évesen is annak nézem, amíg le nem írja egyszer értelmesen, a két gyereke közül melyiknek az apja milyen lakásra fizet, mert ezt még soha nem értettem, pedig bizisten többször próbáltam.
🤦♀️
De. Csak kiváncsi voltam. Sosem jövök rá. 😟
... most nem tökmindegy ?! :) :)
Ha nem tudod az elözmènyeket minek írsz?
Miért és mire érv, hogy 39 éves vagy?
Ez csak egy észrevétel volt, ha magadra vetted, az a te hibád. Nem szóltam én hozzád egy árva szót sem, nem lenne értelme. Engedd el
Már azèrt elengedtem.Szerencse,higy ennyi mindenhez èrt.Mi lenne velünk nèlküle?!😂
Off!
Szerintem engedd el :-)))) dr. guruljka itt is rendel, nyelvtan/jog/orvosi diplomával.
ON!
Az utolsó 2 oldal rólam szólt meg a helyes írásomról akkor mègis kire gondoltál?
Édesem, hozzád meg kiszólt???
Èn nem vagyok kórházba.Mit röhögsz? Nem is èn inditottam a fórumot.Neked is elborult az elmèd?
További ajánlott fórumok: