Társkeresés 30+ év felett (beszélgetés)
Én nem tudom mit rontanak el. Én nagyon egyszerűen ismerkedem,nem okoz gondot bárkivel szóba elegyedni.
Fogalmam sincs milyen lehet az, hogy tetszik valaki, de nem merek oda állni, hogy megmondjam neki!
Nem vagyok az a nagyon romantikus alkat, nem ringatom mesékbe magam, tehát mikor ismerkedtem, úgy indultam neki, hogy tudom mit akarok, aztán majd lesz valahogy. :) Ha valakinek nem jöttem be, nem okozott lelki sérülést, vagy bántott meg,mert tudtam, ez akkor nem is működne, jobb, hogy nem pazaroltunk időt .
Amit itt látok, hogy sok nő és sok férfi szeretne kapcsolatot, de sajnálják az időt a beszélgetésre, felületesen akarják megismerni, vagy megismertetni magukat.
Volt itt a napokban szó arról, hogy mert a neten, a facén, mennyire szép mindenki, meg milyen boldog.
Én nem hiszem, hogy ezek jó példával szolgálnak, mikor pici gyerekeket filtereznek agyon.
Itt talán azért jobb ismerkedni, beszélgetni, mert könnyedebb a kommunikáció, nincs kép, csak a puszta ember a gondolataival. Aki akar, az tud is ismerkedni. Egy kis bátorság, önbizalom és soha nem fel adni! :)
...akinek nem inge....
Viszont őszinte, és csak az fog írni akit valóban érdekel.
Sziasztok, ma regisztráltam és még senkit sem ismerek....
viszont ha valaki meg akar ismerni az írjon bátran (nők!)
Mi nem biztos, hogy van neki?
Fogai, vagy vörös rózsája?
Hansi-Hansi.
A fene vigyen el, van nekem mindkettő.
Én nem tudom, de nézz le a lábaid közé..-)
Rögvest kiderül
nőket keresnek, nem pasikat
nem jól olvastad..-)
Nekem kettot 4-est kihuztak a szabalyozashoz, es mind a 4 bolcsessegfogam.
Ja, ugyis pasit keresnek, nem nyomlak le.
Engem pedig az egyik barátnőm magához parancsolt, szófogadó-ürge vagyok, jövök pár óra múlva.
Ciao.