Társasjáték felújítás (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Társasjáték felújítás
Sziasztok,
Mi az egyik legfrissebb tarsasjatekot, A DETECTIV CLUB-ot (dixithez hasonlot ) teszteljuk eppen otthon levo dolgokbol. A lanyom rajzol es fest hozza kartyakat, csak a pontozason veszekszunk nagyon sokat, mert az eleg szubjektiv....., de meg igy is iszonyuan elvezzuk.
Nincs meg valakinek veletlenul a pontozas leirasa??
Valakinek velemenye a tarsasrol, aki ismeri? Otlet, felvetes, tapasztalat?
Koszonom
Sikerült beszereznem a hiányzó részeket is!
Most nagyon boldog vagyok, már csak ki kell nyomtatnom és tudunk is játszani!
Köszi, hogy magírtad a nevét, meg is kerestem a neten. Meg is találtam és letöltöttem. Egy baja van csak, hogy a londoni rakományok kártyái hiányoznak, de talán megküldik majd azt is. Ha nem, akkor lehet, hogy megkereslek miatta....
Szilvesztert baráti társaságban töltjük, és társasozást terveztünk. Jó lenne addigra összeszednem majd...
Szió!
A férjemnek megvan az a föld körüli hajós társas.
A címe: Ki az úr a tengeren.
Még a mai napig elővesszük és nagyon szeretjük.
Kiskorunkban nekünk nem volt pénzünk társasokra, viszont imádtam és irigyeltem másokét.
Gazdálkodj okosan volt csak és annak a hátára másoltam a Balaton nevű játékot, kézzel, ahogy sikerült, nem volt még fénymásoló akkor.
A másik társasra meg egy másikat, valami föld körül kellett hajókkal szállítani árukat, nem tudom a nevét de nagyon szerettük.
Senkit sem zavart, hogy kézzel készítettem.
Sajnos a rokon gyerekek nem értékelték eléggé és tönkre tették. Majd megszakadt a szívem, amikor megláttam.
Azóta már vettünk több játékot, de a legkedvesebb az, amit a netről töltöttünk le, a Puerto Rico és az egyik haver nyomtatta ki és lefóliáztuk a darabjait és a kiegészítőket pedig házilag raktuk össze.
Nem kell sok pénzt kiadni ahhoz, hogy jól érezze magát az ember!
Anno amikor a gyerkőcök kicsik voltak, "Szent este" gyertyagyújtás, vacsora, ajándék, "ejtőzés" után a szőnyegre leterített társasjátékkal éjfélig eljátszottunk.
Hullámpapírra rajzoltuk a "Kinevett a végén"-t, annyi mezőre felosztva ahányan éppen voltunk. Színes ceruza a mezők színezéséhez, különböző gomb - bab - felesborsó - szaloncukor galacsinná gyűrt papírja mindig akadt.
Ugrás a teljes írásra: Társasjáték felújítás