Tapasztalatokat várnék Opel Insignia-val kapcsolatban! (beszélgetés)
Az Opelek jók. Egy kollégának van.
Az Insignia nagyon szép, jó vezetni, de hátul már egy normál felnőttnek kicsi a hely szerintem (legalábbis én utálok benne hátul ülni).
Családi autónak szerintem nem valami ideális, mármint ha a család alatt a kisgyerek is értendő.
Ennyi pénzből én tuti valami kombit vennék - pl. skoda fábia kombi 5 ajtós már újonnan is majdnem vehető ennyiért.
A helyetekben szétnéznék márkakereskedésekben - nagyon sok helyen a korábbi modellek 0km-esen listaár alatt elvihetőek, mert már kijött a ráncfelvarrott modell. (lásd pl. most a toyotának kijött az új auris, a "régieket" akár másfél millával olcsóbbért odaadják - tapasztalat, haverom most vett így kocsit, igaz, mitsubitchit!)
Sziasztok!
Most akarunk családi autót venni,lecserélni a mostanit.
Már hónapok óta nézelődünk és ez a típus tetszik a legjobban.Állítólag jó autó de ha valakinek van vele tapasztalata örülnék ha megosztaná.
Egy dolog miatt vacilálunk:
3,300.000-ig mehetünk árban és párom attól fél,hogy a 4.000.000 alatti nem jó valami miatt.Mindennel felszereltet néztünk,navi,ülés fűtés stb..nem autómata váltós és a legjobb lenne a benzines.Tapasztalatok?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Légtisztító, ionizátor készülékkel kapcsolatban várnék tapasztalatot, ár, típus, stb.
- Véleményeket várnék TV-re köthető játékokkal kapcsolatban? Érdemes-e venni?
- Tippeket szeretnék kérni Opel Omega MV6-tal kapcsolatban.
- Akár siker akár sikertelen szorikat várnék diétákkal kapcsolatban.