Tapasztalatokat szeretnék hallani a léghűtőkről! Segítsetek! (beszélgetés)
természetesen így már más a gyerek fekvése:)
egyértelműen nem lehet minden ház egyforma, így lehet, hogy ami nekünk bejött nektek már nem , így akkor mindenképp kell vmi berendezés, ez nem is kérdés
esetleg egy kisebb teljesítményű vizes klima, aminek a hűtését el lehet az egész lakásban oszlatni egy ventilátorral megtoldott levegő csővezéssel
így ezáltal egy fix helyre telepített klimával az egész lakásban élhető hőmérsékletet kapnátok
nekünk egy egyszerű megoldás segített a nyári kánikulában:)
Nappal lehúz minden redőny, ami Délre néz, ott abban a helyiségben LED-es lámpák, Este redőny felhúz, ablak nyitva,és kihül éjszaka a szoba
a LED-es lámpák klasszikusokkal olcsóbb ha felkapcsolom, mint egy klima üzemeltetése, vmint a lámpát csak akkor kapcsolom, ha nem látok, a klímának szinte folyamatosan kéne mennie
Most már csak az a bajom,hogy mobil klíma és mobil klíma között is van különbség,és állítólag nem mindegyik olyan jól hűt mint egy légkondi...
Nektek milyen fajta és milyen teljesítményű?És egyébként sok áramot fogyaszt?Előre is köszi a választ
Nem kell hozza senki.
Most láttam a p r aktikerben 17-18 ezerért léghűtőket.
Aha már értem a különbséget: [link]
De kérdés ennél mennyi idő alatt melegszik fel a víz benne,folyton cserélni kell?
Én úgy tudom hogy a léghűtő és a mobil klíma között van különbség!!!Pont azt olvastam hogy a mobilklímához kell kivezetés,de a léghűtőhöz nem kell!mert a beletöltött vizet használja fel a hűtésre.
Akkor nem jól értelmezem?Pedig sok mindent elolvastam már ezekről! :(
További ajánlott fórumok:
- Milyen orvos Dr Gubás, és Dr Dienes Miskolcon? Véleményekeket szeretnék hallani
- Ökonetes víztisztító berendezésről szeretnék véleményeket. tapasztalatokat hallani.Kinek hogyan vált be?
- AddictaBall - Logikai, labirintus labdáról véleményt szeretnék hallani
- Nevelőszülőség – érveket és ellenérveket szeretnék hallani
- Robochef tapasztalatokról szeretnék hallani, olvasni! Rendelt már ilyet valaki? Milyen?
- Szeretnék friss tapasztalatokat hallani a János kórházról!