Ökonetes víztisztító berendezésről szeretnék véleményeket. tapasztalatokat hallani.Kinek hogyan vált be? (tudásbázis)
Sokan keresnek szerelőt az én csapatom kimondottan
víztisztítókra szakosodott.írj ha szükséged van ránk.
így van,az ökonet mlm rendszerű,de ha csak annyit mondasz,h víztisztító,csak pislognak,ugyanis már sokfajta van.:-)
(elküldtem priviben neki a dolgokat,mert nem akartam,h reklám miatt kizárjanak:-))
azok közül,amik UGYANEZT tudják,ez a legolcsóbb és tényleg nagyon jó!mi nem csalódtunk,örülünk, h megvettük.És nem értem,h miért nincs még minden háztartásban!
A kis csapra szerelhetők szerintem fele annyit sem érnek és 30ezer körül vannak és nem tudja úgy megszűrni a vizet,mert ezen szinte könnycseppként jön át a szűrt víz.ÉS ennél van lehetőséged visszasózni.
ez is igaz,többet iszol!
de szerintem ez nem baj,mert azért is van ez,mert nincs benne az a sok car,ami a csapvízben,és azok is vannak ránk hatással (gyógyszer-,kaka,vegyi maradványok)
nekünk van!
imádom!
azóta a palackos vizet is nehezen iszom meg,annyival finomabb frissebb vizet csinál!:-)
Csak ajánlani tudom!
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a víztisztító berendezésekről?
- Melyik víztisztító gépet érdemes megvenni?
- Startapron találtam komplett klima berendezést olcsón 50000 ft-t. De elöre kéri a pénz utalását.
- Ismeri valaki a Lux házi víztisztító berendezést?Vélemények?
- Ti mit döntenétek, idén garázs építés, vagy teljes berendezés belül?
- Ki szeretne egy szépen berendezett mobilházban lakni?