Tanácsot szeretnék!! :( (beszélgetés)
ááá! én csak miattad járok a Hoxára , bevallom! :))
na, most lebuktam! :DDD
Dettó egyetértek! :)
Nálunk is ez volt...vag ylegalábbis hasonló..
a végére csak szenvedtem...nem kaptam semmi pozitívumot a kapcsoltattól...
áltattam maga,h. de még szeretjük egymást, de még jó lehet, stb, stb...
Aztán nézz meg most! :)
3hónappal vagyok a szakítás után és most úgy érzem megtaláltam a másik felem, olyan boldog vagyok, mint még soha! :)
Szóval szerintem is fel e fejjel! Lesz ez még rosszabb! :D
najóó, cska vicceltem! :)))
Ejj de rég voltam erre...
vissza olvasok! :)
Kismalackám! Te meg itt? Átszöksz? :DD
Hát ha kidobni nem is...max csak nem beszélni vele.
De remélem mihamarabbb változnak a dolgok, mert most elég padlón vagyok.:( DE azért köszönöm a tanácsot :)
Örülök, hogy minden rendben!
Köszike mindenkinek!És további sok boldogságot!
Deis Gyerkőceit már tegnap agyon dícsértem! :)
De Dóry! A Te kisfiad is egy tünemény! :))
Ilyenkor olyan babázhatnékom lesz! :))
Az egyik keresztfiam is 4hónapos, ő is júliusi baba! :)
Dejóóó! Happy end! :))
remélem ez így lesz nálunk is! :))
na eltűnök, oszt teleírjátok a fórumot???:O)))
:DDD
Köszönöm szépen:)
Most van egy fiú, ő már szeret engem bármit meg tesz nekem, amit csak szeretnék. Csak annyi a baj, hogy az én szívem még máshoz húz. De ma nem beszéltem a volt párommal, de viszont beszélgettem anyukámmal,és azt mondta, hogy ha annyira szeretne velem lenne a volt párom. Ennek meg a fiúnak adjak egy esélyt, hiszen bármi lehet.De mivel a volt párom szeretem szivem méléyn azt a 2 hetet megvárom, ha addig nem akkor végleg tul kel magam tenni rajta.
Azért írtam le, hogy tudd ebből már sajnos csak összetört szívvel tudsz kiszálni, de tudd van más aki rád vár valahol és hidd el Te is megtalálod a boldogságot!
Kívánom need, hogy miél elöbb ujra tudj szeretni, de csakis olyan embert aki téged is szeret!!!
Dóry87!
Köszönöm szépen hogy megosztottad ezt velem. Látod a Te volt pároddal is az volt az a kényelmes helyzet, hogy Te is meg az akkori csaja is... Nálunk is ez a szitu...Még vagy 2 hétig reménykedek , vagy megpróbálom visszahóditani de ha nem megy, nem eröltetem. :( És el kell engednem...:( Sajnos, Tudom nagyon nehéz lesz :(:(
Köszönöm! A tied is gyönyörű!
Majd jó gyorsan megnő ő is!
Nagyon szépek a gyermekeid!
hát igen ennél nagyob szerelem nincs is!:)
További ajánlott fórumok:
- SOS tanácsot szeretnék kérni, pls segítsetek!
- Tanácsot szeretnék!
- Férfiak(remélem vannak), és nők véleményét várom! Tanácsot, tapasztalatot szeretnék.
- Tanácsot szeretnék kérni pszichésen beteg édesanyámmal kapcsolatban
- Tanácsot szeretnék kérni! 6 éves lányom retteg oviba járni.El vagyok keseredve:(
- Tanácsot szeretnék...azt hiszem, nem őszinte a férjem..