Tálas mixert érdemes venni? (tudásbázis)
Ugye ezt le lehet venni az állványról amin van. Így tudod az nélkül is használni olyan dolgokra ami hamar megvan, pl tojásfehérje. Ami van hozzá tál annak recés a széle is ahogy forognak a lapátok úgy forog vele együtt a tál is.
Én először az állványon használom, majd mikor azzal kész vagyok, gyors elmosogatom és jöhet a fehérje.
És ha pl. piskótát sütsz, amit két edényben verünk fel (tojásfehérjét és a sárgáját a többi alapanyaggal), akkor hogy oldod meg? Vagy van hozzá két tálad? Vagy az eredeti tál mellett másikat is lehet használni?
Az enyém kb. 15éves Elin tálas mixer, nagyon szeretem leszedhető az állványról (bár én nem szoktam).Nagyon sokat használom és szerencsére még bírja.
Szerintem vidd vissza, aztán vegyél egy jobbat.
A francba,akkor most mit csináljak?Van egy régi kézi mixerem ,ami halódik. Annak a lapátja vajon jobb lenne bele? Vagy ez hülyeség?
Hát ez durva! Nem lehet visszavinni? Mivel nem lehet a funkciójának megfelelően használni.
Köszi a tippet, megnéztem az újságban, tényleg jó áron van.
A keverő lapátok nem érnek le rendesen az aljára így nem kever. Pl bele raksz két egész tojást nem csinál vele semmit.
Basszus! Az enyém is orion.Nemrég vettem,még nem használtam. Mi a baj vele?
A tes.oba mától akciós egy moulinex tálas mixer. Pont olyanom van. Imádom! Le tudod venni az állványról és tudod kéziként is használni. Én az állványon összekeverem a cuccokat, majd leveszem és utána a tojásfehérjét külön tálba. Figyelni kell h jól leérjen a tál aljára. Anyunak orion van, az egy Szar. Utálja is.
Köszi, nekem most csak sima kézi van, már 20 éves, számítok rá, hogy hamarosan beadja az unalmast. Ha így is lenne, megszolgálta már az árát. (Moulinex márkájú). Aztán most nézegettem ezeket a csilli-villi konyhai robotgépeket, amikhez nagy tál van, de azzal az a gondom, hogy csak az eredeti tállal lehet használni, az meg csak egy darab, akkor hogy verem fel mondjuk a tojásfehérjét?
Nekem Tefal van, egyszerűen imádom. :) Belerakom a cuccot, elindítom és elmegyek a dolgomra. Aztán néha visszanézek, spatulával besöpröm a széléről középre maradékot, és ennyi :)
Anyukámnak is tálasa volt, már kiskoromban azt mondta, h nekem csak ilyen lesz.
Szóval lehet h drágább mint a sima, de szerintem megéri :)
Hamarosan mixer vásárlása lesz aktuális, használ valaki tálas mixert? Érdemes azt venni? Jól el tudja keverni a cuccot, nem csak a közepén kever?
Tálas mixert érdemes venni?
További ajánlott fórumok: