Tálas mixer vélemények (beszélgetős fórum)
Én úgy szoktam, hogy előbb kiválasztok egy konkrét gépet, névre, típusra, teljesítményre, azután egy darabig kifejezetten azt írom a keresőbe.
Előbb-utóbb kiugrik, ha valahol akció van. Most talán húsvét körül lesz itt-ott olcsóbb, mert ha nem fogy el, amennyit rendeltek belőle, akkor leárazzák talán.
De az Árukeresőn is látni több, mint 10 ezres különbséget ugyanarra a gépre.
Az ismert műszaki áruházakban, online is.
Az ár függ attól hány wattos és milyen kiegészítokkel veszed. Javaslom az 1000 wattosat.Ára 70ezer-100ezer,de ehhez van pár kiegészítō, reszelők, turmix vagy/és húsdaráló.
Van olyan kivitel, hogy mum5 startline az 900 watt és csak keverőlapátok vannak hozzá, kb. 65ezer az ára.
Hol lehet venni és me
nnyiért?
Ez volt az egyik szempont, amikor választottam, hogy könnyen elbírjon 1kg liszttel:-)
Amióta használom egy élmény a sütés...
Nekem van, de általában szétkapom és úgy használom.
Olcsóbb kategóriában azt érdemes nézni, van-e szervizháttere, milyen régi a cég a piacon. De ezeknél csak középen forog a keverő a tálban, esetleg a tál maga is forog.
A drágábbaknál pedig "kóvályog" a keverő a tálban, nem csak a közepét kavarja, rendszerint nem is két keverőszár van benne, hanem egy. Nos, ezek a jobban használhatóak, mert ezek tésztát is jól kidolgoznak, ha a teljesítményüket is így alakították.
Az attól függ mennyit költenél rá!
10ezresbe ne gondolkodj, mert az nem ér semmit. 30-tól felfelé mind jó.
További ajánlott fórumok:
- Tálas mixer - Csere vagy javítás
- Mire jó a rúd/bot mixer?
- Tálas mixert érdemes venni?
- SOS! Eltörött a mixerem habverője, elkopott a sok használattól. Lehet-e és hol venni hozzá alkatrészt, vagy a javítására van- e esély?
- Milyen mixert vegyek, amit habveréshez és dagasztáshoz is jó?
- Ha valaki végzett államilag támogatott mixer-bartender tanfolyamot ingyenesen, az írjon. El szeretném végezni, de nem fizetőset.