Tablet-kérdések (beszélgetés)
Ne csak letöltsd, hanem letöltés utén mentsd el.
Én a laptopon vagy az asztali gépen menteném Mentés másként-tal, az Asztalra, és majd ezután átnevezem, ha kell.
Szóval vettem egy e-könyet, kaptam hozzá egy kódot,majd azt kell regiznem, amit úgy szeretnék használni,hogy lementem tabletre.Mert akarom majd hurcolni magammal.
De azt írja a használati útmutató, hogy nehogy ideiglenes mappában hagyjam letöltés után,hanem mentsem el a gép belsejébe.Egy e-book olvasót már letöltöttem hozzá,amit javasolt a használati útmutató.
Ez fontos, mert ezzel a kóddal csak egyszer tudom megnyitni ezt a doksit( de akkor egyszer s mindenkorra az enyém)
Úgy érzem magam,mintha az őskorból származnék:)
Köszi előre is.
Az a helyzet, hogy a tablet egy telefonnál nagyobb, de asztalinál kisebb számítógép. Nincsenek különleges funkciói.
Kezdd az elején, nézd meg a neten, mi is az a tablet, és keress egy számítógépes tanfolyamot a közelben.
Ha elmentesz valamit, az ott marad.
Ha csak letöltesz valamit, és nem mented el sehova, akkor a legközelebbi kikapcsolással eltűnik a gépről.
Egy szöveget ki lehet másolni, de képet is, el lehet menteni egy dokumentumba. Lehet képként is menteni.
A Dropbox-ot láttam már, de nem használom. Néha rákényszerülök, hogy a Googe Drive-t használjam, de nem szeretem.
Nekem sajnos az:)
Egy tableten mi számít állandó és ideiglenes letöltésnek?A Dropbox pl?
Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy dokumentum, kép, stb. file formájában elmented.
Lehet, hogy rosszul képzelem, nincs tabletem, de nem lehet bonyolultabb egy asztali számítógépnél.
Koszi
És onnan hogyan tudok másolni a tablagep belső tarhelyebe?
Huaweii mediapad M3 lite:hol van benne a vagolap és hogyan lehet másolni oda és onnan? Tableten belül mi számít ideiglenes és állandó mentesek?
Huaweii MediaPad 3 lite-n belül hol van a vágólap és hogyan lehet belőle másolni a tablet állandó részébe?