Szült már valaki DOTE szülészetén?(Tapasztalatra lennék kíváncsi) (tudásbázis kérdés)
Alattad legalább cseréltek lepedőt. Nekem behajította, aztán oldjam meg.
Nagyon rossz tapasztalat volt! Én 4 napot voltam császár miatt, meg egyéb bajaim voltak. Mondjuk, ha minden rendben lett volna, akkor ki lehetett volna bírni az a pár napot. Nekem egy fertőzésem volt, emiatt úgy kezeltek, mint egy leprást, de még a gyerkőcömet is. De azért tényleg van 1-2 olyan ember, aki szívvel végzi a munkáját. A másik kórházunk sem jobb! Barátnőm ott szült, hát talán még rosszabb, embertelenebb!
Igen tudom, megnéztem hol laksz.. :(
Esetleg ha gondolod, írok egy orvos nevet privátban, akiben én a történtek ellenére megbízok. Ha meg tudod vele beszélni, hogy tutibiztos bentlegyen a szülésnél, ilyen meg ilyen rossz tapasztalataid vannak, akkor szerintem boldogulsz vele. Én nem nála szültem sajnos, de lesz mégegy valamikor, az nála lesz. Ő mentette meg az épletemet, meg a gyerekeimét, mert Ő volt ügyeletes, és Ő vette észre azt, amit a sajátom pár órával korábban(3 óra) nem. Ennek ellenére mégis a sajátomnál szültem...:S
Én sem adtam, de láttam milyenek azokkal,akik adnak. Ezen kívül elhagyták a terhes kiskönyvemet, a Tb kártyámat, és még nekik állt feljebb mikor megkérdeztem, hol van.
Császár után éjjel kerültem le, lemaradtam az esti vizitről. Nem kaptam gyógyszert, alig bírtam elmászni a nővérszobáig, mire úgy elhajtott, hogy este kellett volna kérni, pedig illedelmesen elnézést kértem a zavarásért stb... De csak egyet fújt, hogy este kérjek, este kérjek, ne éjjel zavarjam... Este még ott sem voltam..
Aztán Anyukám hozott be nekem fájdalomcsillapítót.
Meg Clexant az egyik mindenképp a combomba akarta adni, de oda nem bírtam. A többi gond nélkül adta a vállamba. De amilyen csúnyán akkor is tett.
Szia!
Nekem nagyon lehangoló véleményem van róluk. A gyerekágyas osztályon szégyen, ami megy. A csecsemősök közt is több az olyan, akit soha többé nem szeretnék látni, még az utcán sem.
Ha gondtalan, komplikáció nélküli szülésed lesz(ezt kívánom), akkor hamar szabadulsz majd, 3 nap általában, annyit ki lehet bírni. Én bajos voltam, több mint 2 hónapot kellett bentlennünk. Nagyban megkönnyítette volna ezt a hosszú időt az emberi hangnem és bánásmód. De ilyesmiről ott csak álmodozni lehet.
Szeretik nagyon a "zsebpénzt" és a figyelmes apróságokat. Ha ezzel el vannak látva, akkor érezhetően jobb a munkakedvük. Csak az a baj, hogy minden műszak minden dolgozóját képtelenség lepénzelni...
Kívánok Neked könnyű szülést, jól szopó babát, sok tejcsit és minden komplikáció mentességet! Akkor nem kell sokat találkoznod az osztály dolgozóival, meg egyébként is ezek a legfntosabb dolgok.
További ajánlott fórumok:
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- MÁV kórház szülészet aki már szült ott a közelmúltban
- Jutalmazás, büntetés.Kíváncsi lennék arra, ki hogyan jutalmazza és bünteti gyermekék? Szükség van-e rá?
- Siófokon szült kismamák véleményére lennék kíváncsi
- Azok véleményére lennék kíváncsi, akik Debrecenben Dr Boros Miklós főorvosnál szültek.