Azok véleményére lennék kíváncsi, akik Debrecenben Dr Boros Miklós főorvosnál szültek. (beszélgetés)
Nagyon örülök, hogy minden rendben volt. :)
Szívből gratulálok és minden szépet + jót kívánok Nektek! :)
Szia!
Nem tudom nézed-e még ezt a fórumot. Végül 10-én született meg a kislányunk 3050g-mel és 52 cm-el. Egy kis tünemény :)))
És ha vkit érdekel milyen a főorvos, csak jókat tudok róla mondani. Nem csalódtam benne! :)))
Veled mi újság?
Sziasztok Lányok!
Sajna még nem babázok, de azt hiszem közel van a vég. :) Ma már azt hittem, hogy indulhatunk a kórházba, de végül elmúltak a fájások. Holnap reggel megyek méhszáj vizsgálatra, bízom benne, hogy már haza sem jövünk.
Eltűntél Kata! Remélem már babázol, és szép szülésed volt. :)
Írj majd!
Szia!
Barátnőm mind a 3 babát nála szülte és csak jot hallottam rola. Nem hagyta szenvedni sem, hanem segitett rajtuk.
rEmélem már kezedben tartod a picid!
Jo egészséget nektek!
Szia, igen első baba. De még ma sem akar megszületni. :) Még haza lettünk engedve. :)
Kellemes ünnepet nektek!
Hú! Az nagyon közel van. :) Szorítok! :)
1. baba?
Sziasztok!
Mit a címben is láthatjátok, a véleményeteket kérem Boros főorvossal kapcsolatban. Kinek milyen szülése volt nála? Mennyi ideig vajúdtatok? Emberileg milyen a szülőszobán? ... stb.
Mindenféle vélemény érdekel és előre is köszönöm hozzászólásaitokat.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Debrecenben található Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskoláról?
- Akik ismeritek Debrecenben dr Lukács Jánost, mi a véleményetek?
- Nőgyógyász Debrecenben (tapasztalatok, vélemények, infók)
- Sziasztok! 34 hetes kismama vagyok Debrecenbe a Kenézyben fogok szülni Dr. Boros Miklós főorvosnál.
- Power Plate Debrecenben? Vélemények?
- Járt már valaki Debrecenben a Luxura Szépségstúdióban? A szolira lennék kíváncsi, hogy mi a véleményetek róla?!