Szülő a tanárnőanyuka ellen? (beszélgetés)
Ó de tuti...:DDD
"Lányom!Amikor ütnek,álld,mint egy hülye!
De az sem rossz,ha hagyod,hogy végigkergessen az iskolában,mert meg akar verni...De mikor végre kiélte magát,tied lehet az a felemelő érzés,hogy a rendőrségen/tanárin panaszt tehetsz!Lehet,hogy fogja őket érdekelni...lehet,hogy neeeeem..." Na jó...:DDD
De jó,hogy nem fia van...Azt is erre kell nevelni?
... még a fiúgyerekemnek se hagytam soha, hogy visszaüssön... nemhogy a leánynak.
... egyébként vannak gyerekek, akik vonzzák az ilyen balhékat, mások végigcsinálják úgy a 8 évet, hogy semmi atrocitás nem éri őket...
Na ja. De odáig még nem lenne baj, ha megállna ott, hogy kisajátítja a saját barátait. (Bár...) Viszont a mi kis boszorkányunk azt csinálja, hogy ha valaki nem hajlandó beállni a "szolgái" közé, azt kiközösíti. Én sokáig nem hittem el, hogy 7 évesen ilyen létezik, de aztán kénytelen voltam.
De mindegy is, ez csak a másodlagos ok. Egyébként az én lányom sose volt eme kislány barátnője, szóval semmiképp sem ugyanaz a szitu, mint a topikindítónál.
gyerekek miatt nem érdemes átvinni mert mindenhol egyformák, tudja minden felnőtt hogy a gyerekek kegyetlenebbek egymással mint a felnőttek velük, sokkal sulyosabb büntetéseket találnak ki egymásnak, maguknak, nem érzik annyira a sulyát veszélyét, nem mérlegelik a negativ következményeket
de ha más is indokolja a váltást akkor oké
Az egész osztályban összesen csak ez a 3 kislány van? Nincs másik lány, akivel tudna barátkozni?
Egyébként én nagyon hasonló ok miatt viszem másik iskolába a kislányomat ősztől... Bár verekedés nem volt, de lelki terror igen. Persze nem csak a gyerekek között volt probléma, emiatt még nem váltottunk volna.
én akkor is azt mondom, békülj. ugyanis a gyerek egy dolog ellen tehetetlenek: ha a felnőttek egységesen lépnek fel.
bezzeg ha sikerül őket megosztani... akkor azt csinálnak, amit nem szégyellnek
csak az eltiltás a megoldás szerintem
a lányodban is elindulna emiatt egy olyan hogy ha hiányoznak neki felértékeli őket és nem fogja tarkonvágni
és a másik két lánynak is ha hiányzik majd jönnek a kedvesebbik énjükkel békülni
ha meg nem igy lesz akkor sosem volt igazi a barátság és majd lesznek uj barátai ezekért nem kár
További ajánlott fórumok:
- Mi hatásos a hajhullás ellen?
- Mit lehet tenni a körömgomba ellen?
- Irj ellentét párokat!
- Családjogászt keresek (bp.), aki nézi a gyerek érdeiket, és harcol a másik szülő szemétkedései ellen. FONTOS, a gyerekem élete a tét. :(
- Hogyan ellenőrzik a bölcsivezetők a szülők munkahelyét?
- Eljegyzés/házasság gondolata, amikor a szülők ellenünk vannak?