Szülinapi buliszervizek gyereknek (beszélgetés)
Hát az attól függő lehet,hogy mi tartozik bele a szolgáltatásba.
De szerintem 1000-1200 ft gyerekenként még elfogadható.
szia! mi épp most tartottuk kislányom szülinapi buliját szombaton. 6éves lett, és meghívott pár barátot, akiknek tesóik is vannak, és mivel nekünk is vannak picik, így összesen 13gyerek volt 3hós, 9hós, 2-3évesek, és 4 illetve 6évesek( 6évesből 3lány volt a kislányomon kívül). Először kétségbe estem mit fogunk csinálni, mert gondoltam szétszedik a lakást...de a következőt csináltam: a játékok felét elpakoltam a hálónkba, hogy ne is lássák, minden korosztálynak hagytam elöl pár játékot(pl babáknak pár babajátékot, fiúknak autókat, garázst, vonatpályát vonatokkal, lányoknak meg a barbiekat, pónikat.) ez épp elég volt!!! kb 30-45percig szépen eljátszottak, majd kezdett lazulni a dolog, és ekkor jött az általam kreált játékok(számítottam rá, hogy kezd majd rendetlenkedni főleg az én kisfiam és akkor majd nem bírok velük) 1. lufis játék: felfújtam lufikat még a buli előtt amelyekbe 1-1 papír darabot tettem. A papírt 4 felé vágtam eredetileg, amin egy kép volt, vagyis puzzle szerűen kellett összerakniuk a képet, miután sikerült kidurrantani a lufit. Verseny volt a fiúk és lányok között. 2. szoborjáték(megbeszéltek egy mozdulatot, amiben meg kell állnia tapsra szaladás után. 3. vödörbe kellett kislabdával célba dobni 4. párnákkal "ki a házból mókusok" 5. kidobó pici labdával 6. kanállal főtt tojás cipelés stb lehet még a netről rengeteg ötletet gyűjteni. Nekünk saját udvarunk nincs csak egy közös udvar, így ezeket ott bonyolítottuk le, de szerintem sok ezek közül lakásban is játszható!(ha nincs udvar)
a kaja: vettem ropit, sajtos tallért, sütöttem egy túrós pogit + üdítő,
torta: kislányom gesztenyepüré tortát szeretett volna, így csináltam, tök egyszerű: piskóta (bár én úgy csináltam, hogy a tésztájába is tettem gesztenyemasszát), a gesztenyemasszát kikevertem porcukorral, felvert tejszínhabbal, és a tortalapokat megkentem kör alakban hol ezzel a gesztenyés töltelékkel hol sima tejszínhabbal(amibe tettem habfixálót, hogy szép kemény maradjon és rendes tejszínből csináltam, nem porból)a végén az utolsó lapot megkentem tejszinhabbal vékonyan és mint a gesztenyepürénél a krumplinyomóval nyomtam rá a maradék csak sima gesztenyemasszát, az oldalára pedig szeletelt mandulát tettem. Az egész nem kerelt bele 2000-2500ft-ba(pedig arany maróni gesztenyemasszát használtam, ami szerintem a legjobb és ez árban is mutatkozik sajna, de van olcsóbb is..) és mindenki megdícsérte, hogy jobb, mint a cukrászdai(az egyik kislány ezt "rendelte" anyukájától a saját szülinapjára, pedig tök finnyás, csak a csokitortát ette meg eddig...)
szóval otthon is meg lehet csinálni ötletesen, szépen és a gyerekek tök jól érezték magukat, nem kell hozzá nagy kreatívság és pedagógiai végzettség sem...és sokkal olcsóbb is
(már eleve úgy voltak meghívva, hogy fél4-fél6-ig tart, így mindenki indult is haza mikor fél 6körül lett, és ez a 2 óra épp elég volt, csak le kellett kötni őket.)
utána csak azt a pár játékot kellett visszapakolnom a helyére , amit elölhagytam nekik(amit az elején írtam) hiszen mindent "kipróbáltak", és a mosogatás sem volt nehéz, csak kistányérok a tortához+ villa.
Sziasztok.
Az én csajom még csak 3 éves és eddig nem gondolkodtunk buliba.De jövőre már szeretnék mert az ovistársai közül szivesen látunk pár gyereket.
A mekibe én sem vinném.
De egy szervezett buli jó ötlet.
Mi Mekiben tartjuk évek óta.
Minden gyerek Happy Mealt kap + van torta - az ünnepelt a Mekitől is kap ajándékot.
A menüket és a tortát kell kifizetni, a hostesst nem és terembérlet sincs.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy milyen árban vannak mostanában a gyerekeknek szóló szülinapi bulik. Játszóházban tartva, vagy bárhol, ahol szervezett program, játék, tánc, zene és szakképzett óvónők vagy épp fejlesztő pedagógusok vannak.
Minden kedves anyuka tapasztalatát nagyon várom.
5-10-15 fős buli mennyibe kerül, és milyen időtartamúak szoktak lenni? 2 óra vagy több?
Nagyon köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Mi árt jobban a gyereknek? Az ordibálás vagy egy-egy pofon?
- Helyes dolog a boltban még fizetés előtt odaadni a gyereknek a csokit, kiflit enni?
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Mikor mondjam el a gyereknek, hogy nem létezik a Mikulás, Jézuska, Húsvéti nyúl? Ti mikor, hogyan mondtátok el?
- Ha tud valaki nagyon szép, kisgyereknek való szülinapi verset, legyen szíves írja le nekem.
- Olcsó, "hó végi spórolós" szülinapi ajándék gyereknek?