Szülés utáni kiütések a combon, hason. Volt valakinek ilyen? (tudásbázis)
9. antipink
2011. máj. 17. 15:17
Képzeljétek,valószínüleg nekem a saját tejemtől jöttek ki!Őrület,most jöttem rá!Amikor megindúlt az előtej,akkor kezdődött úgy 7 hónapos terhesen,és egyre rosszabb,nagyon viszket,és egyre nagyobb kiterjedésű!Kislányom 1 éves,és még szopiztatok,és persze tejallergiám van.Szerintetek létezik ez?
8. 5239d91094
2011. máj. 16. 15:55
Nekem az arcomon jött ki szülés közben, de pár nap múlva elmúlt. Börgombám is volt a mellem alatt, kb. a terhesség felétöl és csak most múlt el 6 hónappal a szülés után.
Ja, most jut eszembe! A hasamon is voltak durva kiütések kb. 7 hónapos terhesen, a védönö azt mondta, hogy nem terhességi csalánkiütés. Elmentem börgyógyászhoz és nem tudta, hogy mi lehet. Két krémet próbáltam rá, egyik sem használt, hetek múlva folyamatosan halványult.
7. antipink (válaszként erre: 1. - *Pillango*)
2011. máj. 16. 12:43
Rajtam most is van.1 éves a kislányom,a történet igen hosszú,és bonyolult.Ha lesz egy kis időm,leírom az én sztorim,aminek nincs vége!
6. *Pillango* (válaszként erre: 5. - Manilu)
2010. jan. 2. 11:34
köszi szépen!
ez tényleg durva, amit leírtál:) azt hiszem, nekem kezd múlni, de nem volt egyszerű, főleg a megjegyzésekkel: "ne vakard!!" köszi, de baromira viszket:))
5. Manilu
2010. jan. 1. 22:30
GRATULÁLOK a kisbabához,jó egészséget!
4. Manilu (válaszként erre: 2. - *Pillango*)
2010. jan. 1. 22:30
Én is szenvedtem ,ahogy elkezdett folyni a magzatvizem telis tele lett végig a combom ekcémás kiütéssel,a nővérkék csak néztek,hogy mi történik,ők azt mondták ha nem a két szemükkel látják nem hiszik el..
3. *Pillango*
2010. jan. 1. 20:11
látom, ezzel egyedül vagyok:) szerencsére:)
2. *Pillango*
2010. jan. 1. 12:11
11 napja szültem, már a kórházban kijöttek a pöttyök, itthon csak rosszabb lett. a terhességi csíkok mentén jöttek ki gyakorlatilag, és borzasztóan viszketnek... neten utánaolvastam, azt írja 160-240 szülés után 1 nőnél fordul ez elő. 1-2 hétig tart és oka ismeretlen. Volt valakinek hasonló? és meddig tartott? nekem már 1 hét letelt, nagyon várom a végét:)
1. *Pillango*
2010. jan. 1. 12:09
Szülés utáni kiütések a combon, hason. Volt valakinek ilyen?
További ajánlott fórumok:
- Szülés utáni depresszió 2014
- Szülés utáni depresszió
- Nincs időm szülés utáni depresszióra
- Mit gondoltok arról hogy 5napról 3napra csökkent a szülés utáni kórházban tartózkodás?Szerintetek jó vagy rossz?
- Lehet tenni valamit a szülés utáni depresszió elkerülésének érdekében?
- Terhesség utáni kiütések.Mi lehet ez?