Szülés utáni érzések (beszélgetős fórum)
Köszönöm a biztatást mkinek a kis lelkemnek sokkal jobb.
Csinálok mindent bsbudgstom imádom mikor rajtam van csak az érzést hiányolom. Mert bárkievel szívesen babaztam eddig is.
Szia. Nekem is voltak hasonló gondolataim, érzéseim. A férjem 2 hét után visszament dolgozni, és én is tartottam tőle, hogy milyen lesz majd kettesben a babával. Jól fogok-e csinálni mindent? Szeretni fogom eléggé?...stb. Minden szépen kialakult magától. 6,5 hónapos most, Ő a mindenem. Ne aggódj!:)
Figyeld a babád jelzéseit, és hallgass az ösztöneidre.
Nyugi,ha éppen nem is jut eszedbe, hogy mit kéne tenni, akkor is életben fogtok maradni mindketten.:D
Nem vagy hülye, inkább az a hülye, aki eltitkolja a felmerülő, TÖK NORMÁLIS! kérdéseket. :)
Majd kialakul.
Amikor egyedül leszel vele, teljesen más lesz.
Éhes lesz, szülsz hozzá. Éhes vagy, gyere megetetlek. Pelust cserélek stb...stb..hiszen tőled tanulja majd az anyanyelvet. Mindig mond neki most éppen mit csináltok. Öltözteted, adja a kezét, nyújtsa a lábát stb. Még most nem érti, de beszédből fog tanulni.
Sok boldog órát, napot, éveket kívánok, amit vele tölthetsz. Jó lesz az hidd el!!
Teljesen természetes, hogy tanácstalan vagy. Hidd el, mindig pont azt fogod tenni, amit kell. Veled együtt alakul, változik a helyzet. Észre sem veszed, hogy ma van az a holnap, amitől tegnap féltél.
Gratulálok a szüléshez, boldog babázást!
Majd kialakul szépen minden!
Dédelgesd,babusgasd sokat,te vagy neki a világ közepe!
Sziasztok
10 napja szültem kb 5 napja vagyunk itthon a babaval. Tervezett baba nagyon vártuk. A terhesseg komplikáció mentes volt a szülés kevésbé de viszonylag gyorsan megvolt a bébi. Mindent megcsinálok a bébi körül viszont Érdeklődni szeretnék h mkinek aki szült azonnal kialakultak az anyai érzései?
Természetesen szeretem a bébit ne értsétek félre csak ami olyan könnyűnek tűnik apánal én olyan benanak erzem magam elképzelésem nincs h alakulnak majd a mindennapok ha ketten leszünk fogalmam sincs mit kell vele csinálni (már h h foglalkozzak vele mit mondjak neki mikor épp ébren van).. 25 voltam mikor kaptam egy 11 és 12 évest már felnőttek azt megoldottam most meg be vagyok szarva h mi lesz. Ez szülés utáni depi? V csak hülye vagyok? Ti h éltetek meg az első napokat heteket?
További ajánlott fórumok:
- Szülés utáni depresszió 2014
- Szülés utáni depresszió
- Nincs időm szülés utáni depresszióra
- Mit gondoltok arról hogy 5napról 3napra csökkent a szülés utáni kórházban tartózkodás?Szerintetek jó vagy rossz?
- Lehet tenni valamit a szülés utáni depresszió elkerülésének érdekében?
- Szülés utáni kilók ledobása! Csinálhatnánk akár együtt is!