Szülés után 1 nappal miért fáj kapkod levegő után a cicám? (tudásbázis)
Kálcium-hiányos is lehet elléskor.
Próbálj meg sajtot adni, vagy túrót, ha van otthon.
És vizet, sokat. Szomjasak.
Nem biztos, hogy maradt benne magzat, én is többször becsapódtam már. Ha a cica nem erőlködik, nem nyugtalan, akkor nem kell rohanni sehova.
Örülök neki!!:)
A cicám is sokkal jobban van, hála Istennek, csak a légzése még gyors olykor... ez ne mtudom mért van..:(
macsekkal minden ok?
a férjem is javul:-)
Amugy, a barátom már azt mondja h már csak képzelődök, amikor elkezdek még mindig aggódni, h ha azt látom, h gyorsan lélegzik...:S De tényleg na..:( Van amikor meg normálisan...
Szerintetek mért lehet? És jóformán csak a hasa mozog. Ha befogom az orrát, ugyanúgy mozog a hasa tovább, gyorsan. Utána olvastam, és van ilyen.
És én már fel is állítottam a lehetséges "diagnózist" ha lehet így mondani.
Mi van ha el van törve a bordája --> van, h nyomja a tüdejét --> ez magyarázat lenne arra a "szivar alakú valamire" amit az orvos látott --> ettől lélegzik hevesen.
Szerintetek ez hülyeség??
Mégiscsak megcsinálhatta vna a doki a röntgent....:S
Ajj szegénykém...:((L)
Hát ha már nagy a pocija, és látod is, h mozognak benne, akkor nemsokára itt lesz az idő!:) Ha nem, akkor még elhúzódik egy picit. Átlagosan 63-71 nap egy macska vemhességi ideje, nekem a 64.-en szült!:) Most úgy írom neked ezt a levelet, h Ő is itt van velem, és örömmel kijelenthetem, végre MEGGYÓGYULT!!!:)
Visszatérve, ha azt veszed észre, h nagyobb lesz a szeretetvágya, szal többet dorombol, simogatást akar, akkor bizony eljön lassacskán az idő!:):) Az utolsó 2 nap nekem mindenhová bebújt, dorombolt még magának is...:)
És egyszercsak elém állt és nyafogott egyet, szólt, h "itt az idő":) Kis okosom nekem:)
Jut eszembe, tettem fel róluk az adatlapomra képet, ha valakit érdekel, ott megnézheti őket!:)
Szorítok, h nálatok minden rendben menjen majd..!!:) Remélem nálunk is simábban megy a következő, bár a szülés könnyen ment, de utána....:S:( Hála Istennek, mostmár minden rendben ugy látom.:)(L)
Írja majd, h hogy sikerült, milyenek, stb....!!:):):)
Sok sikert a cicának!!:)Puszi!(K)
Így, hogy mostmár többet eszik és iszik is normálisabban, elkezdett javulni a remegés is. Az állatorvos is azt mta, h mivel első szülés, és 4 cica, nagyon megterhelte őt!
Gondolom az ételek pótolják a tápanyagokat, amiket elvesztett. És pisil is mostmár!:) Ennek nagyon örülök!
Aranyosak vagytok, h ennyire érdekel mi van a cicámmal, Kitikével:)(K)(L)
Elmult a remegése, nyugodtan mondhatom, h szépen javul:) Bár ne makarok semmit sem elkiabálni!
Örülök, h rajtam kívül más is szereti a cicusokat!:):):)
a saját szülés utáni állapotoból kiindlva, talán sokkos, vagy vérzik?
nem ide tartozik, de a férjem épp pár napja kaptt egy fertőzést egy csípéstől al ábán, most antibiotikumot kapott rá, de tegnap úgy remegett, majdnem leesett az árgyról. Szólj a dokinak!
Eteti igen.:) Nagyon jó anya ezektől függetlenül!(L):)
Tudjátok mi aggaszt engem? Az, h miért remeg??? Reggel láttam, utána abbahagyta. Állatorvosnak ezt elfelejtettem mondani:S Most pedig megint elkezdte este..:S:(
Tudja vki miért lehet? Már nem merem felhívni evvégett az állatorvost..:(
Ivott és evett is már!:) Az orvos azt mondta, h menjek még be antibiotikumért, és azt adjam neki itthon!
De hála Istennek sokkal jobban néz ki!!:)
Köszönöm mkinek aki aggódik!:)
Végre volt pisilni az udvaron!:) Elég sok jött neki.
Ennek most nagyon örülök! Végre vmi jó jel. És evett is egy keveset. Csak inni nem akar:S
4 után megírom mit mondott az orvos!
További ajánlott fórumok:
- Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla!
- Szent Imre kórház szülészete
- Igaz, hogy szülés előtt 1- 2 nappal a baba "elcsitul" azaz jóval kevesebbet mozog mint annak előtte?
- Valaki igénybevette már a TGYÁS-t szülés előtt 28 nappal?
- Sós ülőfürdőt lehet venni 4 hónappal szülés után?
- Szerintetek normális az, hogy szülés után 3 hónappal egyre csak hízok?Annyit eszem hogy az már sokkk, igaz még mindig szoptatok.