Szülés óta most jött meg először, de azóta is csak fáj a méhem. Miért? (beszélgetés)
Nagyon remélem h igazatok van.
Ha nagy vész lenne azt már áprilisban is látta volna a dr uh-n igaz? Vagy ez gyorsan is ki tud alakulni?
Még nem állt be a ciklusod szülés óta, főleg azért, mert szoptatsz. Valószínűleg semmi baj nincs, csak hormonálisan vagy még össze-vissza.
Ultrahanggal megvizsgálnak és kiderül minden. Én nem aggódnék!
A nodoki pont ezert van, majd megmondja.
Apr.ota mar ez az 5.honap, sok ido...
Valszeg igazodik vissza minden :)
Amugy terhes is lehetsz siman,ha nem vedekeztetek.pl
Pontositok.
A most azt jelenti h áprilisban jött meg szülés óta először (1,5 év). Gyermekem még anyatejes. Legközelebb csak júniusban volt meg azóta semmi. Pedig fáj a méhem elég sűrűn,úgy mintha meg akarna jönni de semmi nincs.
Még áprilisban menzesz előtt voltam dokinal akkor is ilyen panaszokkal. Azt mondta semmi komoly elváltozást nem lát még cisztat sem.
Most is készülök menni de addig is tudna valaki segíteni miért lehet?
Össze vissza jelentkezik a fájdalom. Van h két napig fáj aztán pár napig semmi majd újra. Kezd egyre jobban aggasztani a dolog és sajnos egyből rosszra gondolok
További ajánlott fórumok:
- Írjátok le azt, ami először eszetekbe jut!
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Te mit nézel meg először egy pasin?
- Mit néznek meg rajtunk először a férfiak?
- Már miért bánnám meg, hogy a férjemmel feküdtem le először, és azóta se voltam mással?
- Közvetlenül szülés előtt milyen márkájú és kiszerelésű pelenkát vettetek meg először?