Szükség van bármilyen képesítésre duguláselhárítással foglalkozó személynek? (beszélgetés)
Ha el is olvasod, hogy ezzel a vizsgával a hálózat-szerelő szakképesítést is megszerzed.
De nézz körbe a neten, mert meglehet, hogy másik hirdetőnél más időbeosztásban oktatják, és esetleg rövidebb idő alatt, olcsóbban.
Ami linket én felraktam, az 1 hirdetés volt a kismillió közül.
Az anyagiakon felül jó gyomor is kell hozzá.
Azonkívül egy középkategóriás szippantós autó 2o millánál kezdődik. Ne kérdezd mi a fenétől van ilyen drága áruk még a használtaknak is fogalmam nincs.
De nagyságrendileg sokkal jobb ötlet - legalábbis szerintem - kosaras emelőgépet venni. Azt már jobbakat kapsz 5-6 milláért is. Ahhoz is el kell végezni egy tanfolyamot, de ennek a gépnek még az előnye, hogy neked nem feltétlen muszáj dolgoznod, csak bérbeadod. Aztán meg egyáltalán nem mindegy hogy más khmmm khmm melléktermékében turkálsz, vagy csak elálldogálsz a gép mellett és várod hogy végezzenek a munkával. Gondold át ezt a szippantós dolgot.
A Mester áll derékig a szarban. Kér egy fogót a segédtől, aki a csatorna szélén guggolva beadja neki. A Mester nagy levegőt vesz, befogja az orrát, lebukik és igazít valamit. Feljön, kér egy kalapácsot, lebukik, igazít valamit. Ez így megy egy darabig, míg el nem készül. A Mester kijön, csöpög róla a matéria, a csatornapatkányok riadtan menekülnek.
Odaszól a segédnek:
- Na látod fiam, ha tanultál volna, nem kellene egész életedben csak a szerszámokat adogatnod!
Azert kolt a cegnunk is barbarokra, mert egy hozzaerto nincs.
Akit irtam, a Soproni sor regi epuletet szetkapta, megcsinalta.
Azert nem mindegy, hogy egyszer rendesen megcsinalja, vagy 10-szer simogatnak.
Gyakorisága: heti 1 alkalom , évig"
Vicc, csak a papír kell!
További ajánlott fórumok:
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a személyneve és keresztneve kezdőbetűje megegyezik
- Földrajzi nevek, amelyek személynevet is tartalmaznak /BUDApest, SzentENDRE stb/
- Hirességek családnevei, amelyek foglalkozásra utalnak (ABC sorrendben)
- Mi a foglalkozásod?
- Értelmes személynevek: pl: Para Zita (A lényeg, hogy tényleges keresztnév legyen, és összeolvasva is értelmes szót kapjunk.
- Vicces foglalkozások