SZTK-s pszichiátriai szakrendelés (beszélgetés)
Amikor régen elszállt a vérnyomásom,és kellett rá gyogyóbogyó,azt a házi írta föl,jó is volt,de elküldözgetett mindenhova,rosszullétes tünetek miatt,így kerültem el a cihológushoz is,elpanaszoltam a szitut,azt írta pánikbeteg vok,namá' mé? első alkalommal adott gyógyszert a szekrényből,római V volt rajt,mondta majd a hétvégén kezdjem szedni,két levél volt,úgy megfosatott az első szem,aszittem ottmaradok bilin födőnek.Majd okos leszek,a második levelet középen bontom meg,az is rámcsukta a budiajtót,nem leszel okos...majd kontroll,és elvette a használós vérnyomáscsökkentőmet,mert ahhoz hozzá lehet szokni,és felírta ezt a fosatóst,kiváltottam,visszamentem a házihoz,és nem adtam oda a leletet,hanem azt mondtam neki,én úgy érzem,meggyógyultam-azt mondja örülök neki-mondom hátmég én...maradt a használós gyogyóbogyó,jó a mai napig,cihológusnál még egyszer voltam a magánrendelésén közben,és ott a nyaki artériát ultrahangozta meg 8 ezerért,és azt mondta,van lerakódás,amiatt lehet szűkület aott,lehet rosszullétem tőle...
Azt gondolom,járd az utad,ahogy érzed,magad úgysem tudod megoldani,mert akkor nem írtál volna.Videózz a témában...
További ajánlott fórumok:
- A szülőszobától a pszichiátriáig
- Mizu a pszichiátrián?
- Mit tudok tenni, ha a háziorvosom nem hajlandó szakrendelésre beutalót adni?
- Mi kell tennem a pszichiáter által kiállított császáros papírral?
- Tegnap reggel meghalt az Édesanyám. Nekem az a gyanúm, hogy pszichiátriai gyógyszert is kapott a szomszédtól. Hogy tudhatnám meg?
- Segítsetek!Hogyan tudom a páromat kihozni a pszichiátriáról?