"Sztárok" mindennapjai, mi a véleményetek róla? (beszélgetés)
Kelemen Anna egyszer azt mondta a (sok hülyeség mellett), hogy ő havonta 1oooooo forintot költ magára, és..( ez igy volt nála egybekötve), most már eleget tanult!!!, szeretne a médiában elhelyezkedni és emberekkel foglalkozni!!!
Na jól elhelyezkedett a médiában, és remek műsorokban szerepel...szegény mi( szimpla állampolgárok)nézhetjük, már ha akarjuk!
Sebeők Jánosnak,Kelemen Annácskának sincs helye a
médiában rajtuk kivül még vannak jónéhányan, akik életükben még nem dolgoztak igazán és csak a szájukat jártatják szépitkezni van idejük és csak feleslegesen veszik fel a sok pénzt a nagy semmiérta mai nehéz gazdasági válságban az egyszerű szegény állampolgár, aki egyáltalán örül,ha van egyáltalán munkahelye és hálát adhat a jó istennek,ha kifizetik a munkabérét kemény munkával keresi a kenyerét, igy könnyű ilyen körülmények között mutogatni magukat a tévében ott egye meg a fene őket.
mit értesz playback-en?
Ha az énekes/énekesnő valóban énekel, akkor az max. fél-playback. Nem mindenki visz magával nagy zenekart és nem is mindig szükséges.
Milyen koncertekre jársz,illetve milyeneken voltál, amikben csalódtál,mert állítólag playback?
Hello. Nem, még olvasni sem olvastam, most próbálom visszaolvasni, hogy hol tartotok.
Szóval szerintem a koncertek 98%-a, playback és nem csak Szandié, hanem mindenki másé :)
Te is abba a hibába esel, hogy azt gondolod, hogy ez a riport azt példázta, hogy Te semmit nem érsz. Miért vonatkoztatjátok magatokra?? Ezt nem tudom megérteni.
Senki nem állította, hogy Neked nem (volt) nehéz egyedül megbírkózni a feladataiddal.
Tegnap este én is nagyokat nevettem,nehogy még sajnáljam is a Rába Timiéket! Házvezetőnő,magántanár,....
Semmit nem csinált az nap sem,csak elment tornázni.
Mintha én nem ilyen napokat feltételeznék egy 3gyerekes anyáról!
Én nem néztem ezt a műsort,de igenis vannak olyan emberek akik előtt le a kalappal!
Pl Szandi,aki 3 gyereket nevel,katolikus oviba járatja őket,és nyilatkozta,hogy mivel nem akarja a gyerekek rovására ezért éjjel 11-kor kezd neki a tornának és másfél órákat nyom,utána még pakolászik főz mert házikosztott ad a családnak ,de éjjel főz meg másnapra és valamikor hajnal 2-kor sikerül lefeküdnie és fél 6-kor már kell!
Már ne haragudj, de Te olyan irigy és rosszindulatú vagy, hogy az már fáj!
Tiszta szerencse, hogy nem Te vagy a szomszédom, mert akkor ha vennék pl egy tévét,azt is éjjel kellene becsempésznem a lakásba, nehogy meglásd, és elindíts egy jó kis szaftos pletykát, hogy nekem mennyire jól megy.
Én a felkonferálásból úgy vettem ki, hogy kimondottan "nagycsaládos" ismert embereknél voltak egy napot.
A véleményem:
Lajcsi: el is hangzott a riportban, hogy ő nem viszi a gyerekeket sehova, mindenhova az asszony, de hogy-hogy nem épp ő vitte aznap, mikor ment a riporter :-DD. Meg aki ennyire löki a családom így-úgy dumát, az valamiért nekem gyanús.
Szandi: a tévében szoktam látni itt-ott. Nyilatkozataiban szerepel, hogy a hétköznap a gyerekeié, hétvégén meg mennek fellépni a férjével. 3 gyerek után is fantasztikusan néz ki!!
Rába Tímea: ő is megjegyezte, hogy a férje készíti a gyerekeket reggel össze (kajacsinálás, öltöztetés stb.), de azért a Fókuszos reggelre ő is felkelt. Neki van házvezetőnője, de nem tudom hallottátok-e hogy este kilenc körül jön haza a férje, ami még korainak számít!!
Számomra Lajcsi volt a kakukktojás, mivel ő férfi. Szandi volt a legszimpatikusabb, Rába Tímea meg ahogy nagyestélyiben tanult a lányával, hát nem volt éppen rokonszenves. Igaz Szandi meg fekete tűsarkú csizmában sütött tortát :-DD.
Bocsi, kicsit hosszú lettem.
igaz :)
valami cége van
dehogynem!!
és azt is becsülöm!!!
Lajcsiék is benne voltak? Az ő felesége nekem is nagyon szimpi.
Majd megnézem a neten.
Figyi, más is néz ki ilyen jól 3 gyerek után, csak azokat nem mutatják a tévében. Erre nem gondolsz?
Ugyan, menj már, Lajcsi is a puccos házával, piha!
:DDD
Pont a másik szóra lettem volna kíváncsi. Illetve inkább arra, hogy mivel érdemelte ki. Remélem, annál azért több van mögötte, mint hogy baloldali.
Szerintem gyereket nevel, tekintve, hogy a legkisebb szerintem még elég kicsi.
nincs ezen mit magyarázni, próbáltam szépen kifejezni magam, nem akartam egy másik szót használni:)
Tényleg, te sem tudod mit dolgozik Timea asszony?:)
Lagzi Lajcsi és a famíliája, nekem ők is szimpatikusak, elegáns a felesége, jól neveltek a gyerekek.
Rába Tímea- "csak" vetkőzött. Azt hiszem, igen. Engem nem zavar :) Becsülendően jól néz ki mindhárom nő a 3 gyerek után.
További ajánlott fórumok:
- Találkozzunk mindennap
- Beszélgessünk a mindennapjainkról:)
- Hogyan lehet kitörni a mindennapok egyhangúságából?
- Komoly, nem mindennapi bőrprobléma! - Megoldás? Főleg szakember véleményét, tanácsát...
- Te a mindennapi kommunikációd során használsz rövidített szavakat beszédben és írásban? Mi a véleményed erről?
- Esküvőre vagyok hivatalos, a lagziba nem. Ajándék ötleteket szeretnék! Amit nem mindennap használnak, de én jutok róla eszükbe