"Sztárok a jégen" (beszélgetés)
Nagy Feró elött le a kalappal...
szerintem.
nem tudom, hogy te mennyire tudsz korizni, és hogy ezt a tudásod mennyi idő alatt szedted össze.
én főleg középiskolás koromban jártam a jégre, csak úgy kedvtelésből, suli után, vagy hétvégén. a "megyünk körbe-körbe" szinten túl nem igazán jutottam, de át tudom érezni, hogy mekkora nehézség lehet azokat a dolgokat megtanulni nulla szintről, amiket ott a hírességek bemutattak. szerintem nekem nem sikerülne. még elgondolni is rémes lenne, ha valaki azt mondaná nekem, hogy na, akkor 2 hónap múlva produkálj valamit, adunk melléd egy profit, aztán kapd össze magad...
éppen ezért nagyon tisztelem őket, hogy bevállalták, gyakorolnak, és kiállnak több millió kritikus (értsd: otthon tévét néző, közben csipszet ropogtató ember) elé, hogy bemutassák mit tanultak 1-2 hónap alatt...
szerintem csak az kritizálja őket, aki ennyi idő alatt jobban meg tudott tanulni jégtáncolni...
(az más kérdés, hogy amúgy egy-egy szereplőt én sem annyira kedvelek, másokat pedig jobban szeretek, és szívesebben nézek)
Nekem nagyon tetszik a sztárok a jégen c. műsor,
én alapból szeretem a korcsolyázástszép és látványos "sportág".De mivel nem vagyunk egyformák igy nem várhatjuk hogy mindenki
beájuljon tőle,nem igaz?
Azért érdemes egyszer megnézni mert sokszor vannak benne vicces és/vagy röhejes jelenetek.Ezért én a vigjáték kategóriába sorolnám a műsort.De ha valaki esetleg nem látta volna tegnap a Nacsa esett.Azért sajnálom mert nem semmi dumája volt.
nem maradtál le semmiről sem emiatt:)
(persze nekem sem "jött be")
Néhányan tényleg kifejezetten jól mozognak a jégen. Az meg tök normális, hogy néhány hetes gyakorlással senki nem fog úgy korizni, mint azok, akik 3 éves koruktól kezdve edzenek éveken át, heti 4-5 alkalommal.
Mondjuk én csak időnként belenézek, mert mindig teszek-veszek mellette, ritkán köt le annyira egy tévéműsor, hogy csak arra figyeljek.
További ajánlott fórumok:
- Tini sztárok
- Mit szóltok azokhoz a sztárokhoz, akik a 8.hónapban direkt megindítják a szülést az alakjuk megtartása miatt?
- Hogy fogynak a sztárok?
- Szerintetek mit csinálnak a sztárok a kapott ajándékokkal?
- Szerintetek tényleg vannak olyan emberek, akik felhívják a sztárokat/celebeket és a halálukat kívánják?
- Nézted a vacsoracsatát?melyik volt jobb, a sztárok vagy a magánembereké?