Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Szöszölődő anyagú farmerrel mit tehetnék? (tudásbázis)
Na igen, a feketén világít minden.
Biztos nem farmert vett FI...
Írta, hogy termós. De hol? Hát el nem tudom képzelni milyen farmer lehet.
Én sem tudom elképzelni. Fekete ünneplős nadrágomhoz előszetetettel ragadnak ilyen-olyan szálak, pihék, ezt hívom szöszösnek.
Farmerre nem ragad semmi.
Soha nem volt olyan farmerem ami szöszölődik. Az nem farmer.
Rákerestem ismét, találtam pár megoldást. Kipróbálom. Hátha! Így még sosem jártam, pedig sok ruhám van a lidl-ből.
Pechemre csak a pulcsik egy része volt kibontva....
Nem tudom...kukába biztos nem dobom, sajnálnám.
Csak azért mondom mert mire én odaérek általában minden szét van szedve.. :D de legalább így én is meg tudom nézni ha már kibontották.
Ha a szöszleszedő nem segít a szösztelenítésben, akkor kuka a nadrág. Megis milyen más alternatíva jöhet szóba?
Az emberek lehet...de akkor én nem vagyok ember. Sosem bontok ki semmit, ami csomagolt. Én már csak ilyen ufo vagyok.🤷😅🤣🤣🤣
Az emberek mindig kibontják.
De gondolom az használat során derül ki ha szöszölődik.
Köszi, mindenkinek. Megoldom valahogy.
Akkor majd megkérem a lidl dolgozóit, hogy becsomagolt nadrágot, bontsák már meg......
Máskor szöszölődő menteset vegyél, ami legalább ennyire kényelmes!
Használd sétálós, bevásárlós nadrágnak, vagy fogadd el, hogy szöszölődik.
Bár nem tudom, milyen az. Képet tennél fel róla?
Úgy kb. 5 percig segít igen...
Viszel magaddal szöszleszedőt, vagy nem ülsz le, de én nem nézegetném, hogy szöszös-e.
Igen. Egy turiban mutatta az eladó az ismerősének, csak nem figyeltem, hogyan húzza a pengét.
Ilyent még nem láttam. Bolyhosodásra gondolsz?
Zsilettpengével lehet, de nem tudom pontosan, hogyan.
Sziasztok!
Vettem egy thermo farmernadrágot a lidl-ben és sajnos utólag vettem észre, itthon, hogy szöszölődős anyaga van. Csak emiatt nem szeretném sem kidobni, sem ilyesmit tenni..
Nagyon kényelmes nadrág.
Mit tehetnék, hogy ne legyen ilyen szöszös? Hiába kimosom, leszedem róla, ahogy leülök benne, mindegy hova, azonnal szöszös lesz. Rákerestem a googleban, én nem jártam sikerrel a találatokat illetően.
Köszönöm, ha tudtok segíteni!
További ajánlott fórumok: Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá! Mit tehetnék még? A lányomat veri a barátja, mit tehetnék? Mit tehetnék, hogy fogyjak? Milyen aranyékszer lehet, ami hétköznap is hordható, akár farmerrel is, de alkalomra kifejezetten elegáns is tud lenni? Puha, nem nedvszívó, szöszölődős törölközővel mit lehet kezdeni?