Szőrtelenítés után mit csináljak, hogy ne maradjak pöttyös? (tudásbázis)
én borotválom, ki nem bírnám az epillátort
viszont utána nagyon csúnya, benőnek a szőrszálak, ahogy lentebb is írtam :S
veet krémet használok utána, de nem sokat segít
Szóval akkor este, fürdés után érdemes szőrteleníteni, és utána babahintőport használni.
Én még sohasem epiláltam a bikinivonalamat, se a nemi szervemet (borotváltam mindig). Viszont elegem lett belőle, így inkább epilálom. A lábam bírja, kijön minden szőrszál szerencsére, viszont pöttyös vagyok. Borotválás után szó szerint fáj a bőröm utána.. És nincs időm nekem kétnaponta borotválni :S
Ti a nemi szerveteket mivel szőrtelenítitek?
Használ valaki epilátort?
köszi
hol lehet kókuszolajat beszerezni?
Érzékeny a bőröd, neked nem igazán való sem az epillálás, sem a gyantázás. Válts át borotvára vagy szőrtelenítő krémre, ez lesz az egyetlen megoldás a számodra.
Nekem pl gyenge világos szőreim vannak, a gyanta mégsem szedi ki, mégcsak a szemöldököm se, nemhogy a lábamon! Valamennyi kijön persze, de sok megmarad. Az epillátor ugyanúgy kiszed valamennyt, a többit csak leszakítja. Csúnya pöttyös lesz a lábam mindkettőtől, minden szőr ki se jön, sőt, utána szőrbenövéseim is lesznek. Ja, meg borzasztóan fáj, meg úgyis utána kellett borotválnom, hogy minden szőr lejöjjön, így én a borotva mellett döntöttem. A szőrtelenítő krém se az igazi nekem, mert az sem szedi le a lábam rendesen, a karomat igen, viszont utána 2-3 napig érzékeny a bőröm, fáj...
Szóval ami nekem bevált, az a borotválkozás, utána meg vagy érzékeny bőrre való testápolót használok, olyat, amibe nincs színezőanyag, illatanyag, allergizáló dolog, vagy pedig kókuszolajat. Így gyönyörű a bőröm. :)
köszi a bikinivonalra a tippeket, kislányom babahintőporát kipróbálom :)
nekem nemcsak utána, hanem kb egy hétig csúnya (mire visszanőne a szőr, addigra lesz szép, de akkor borotválhatom újra)
Én is este szoktam epilálni és reggelre elmúlnak a pöttyök! :)
Bikinivonalra pedig babahintőport használok, attól szépen megnyugszik.
bikinivonalra próbáltátok már a szőrtelenítő krémet?
A pöttyök ellen nem sok mindent lehet tenni.Vannak nyugtató zselék,azok meggyorsíthatják a bőr megnyugvását,de szerintem 1-másfél óra akkor is kell.Este a legjobb,vagy mikor tudod,h nem mész sehová.:-)
Epilálást én is este, fürdés után szoktam, utána Veet szőrtelenítés utáni krémet használok, az elvileg megakadályozza a pöttyöket.
Epilálás után nem is szoktak nagyon lenni, viszont bikinivonal borotválása után nagyon csúnyán nézek ki, arra a veet krém se segít :(
(ott nem bírom az epillálást, csak borotválni tudom)
Erre van tippetek??
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Mit csináljak hogy ébren maradjak?ötleteket kérek.(kávé helyett)
- Méhszáj fagyasztás előtt vagyok. Hogy csinálják? Fájdalmas? Maradjak otthon utána vagy mehetek dolgozni? Minden érdekel ezzel kapcsolatban.