Szoptatok, DE...: Kistesó vagy meg fog jönni? Szerintetek? (beszélgetés)
*irhat itt barki barmit*rajtad aligha segit*
*vagy osszehoztatok, vagy nem*
*egyenfuggo*
Ha visszaolvasol, rájössz, hogy leírtam én is, de mások is: nincs hatással a te állapotodra vagy a teherbeesési esélyeidre az, hogy más hogyan járt.
Neked is hasonlókat!
A gyerekekhez gratulálok :)
Tudom milyen amikor ilyen durva a vérzés sajnos... én többször elájultam a fájdalomtól (utóbb kiderült az endometriózis okozta).
Kedves Brough Superior!
A fiam tervezett baba. :)
Annyira, hogy hasi összenövések és endometriózis miatti műtét után jött csak össze. Akkor már 1,5 éve próbálkoztunk.
Köszönöm a véleményedet, bár nem azt kértem senkitől hogy lásson belém, nyilván.
Csak hogy írjanak azok akik jártak így, vagy hasonlóan.
Ha visszaolvasol, rájössz, nem kértem, hogy mondják meg mi lehet bennem, csupán tapasztalatokat.
Legyen szép a napod!
Mondjuk elég hamar eléggé átaludta a gyerek az éjszakát, így sokszor több, mint 3 óra telt el az esti utolsó és a reggeli első szoptatás között, de tisztára felháborodtam, mikor puszta anyatejes táplálás mellet megjött:D
Az a gyorsan teherbe esni nekem is elég riasztó.:D
Huha, az kemeny. Nem eleg, hogy kikeszult a szervezete egy terhessegtol, plusz szoptat (gondolom), raadasnak egy ujabb terhesseg... es azokhoz a kolkokhoz kelni kell, tandem pelenkazni... mintha ikrei lennenek, csak meg szarabb :D
Mas: Vedettseget az nyujt, ha ejjel-nappal 3-orankent szoptat az anyuka. Mar egy 4-5 oras ejszakai kihagyasnal is ugy leeshet a prolaktinszint, hogy bekovetkezhet peteeres. Es menstruacio, persze. Szoval nem akkora csoda :)
Ugyanmár, ez semmi, volt aki a 6 hetes kontrollra már terhesen ment.
Amúgy meg aki kis korkülönbséget akar, az nem biztos, hogy bánja ha "véletlenül" terhes lesz. A tervezett gyerek nem feltétlenül jelenti azt, hogy 2015 március 12-én esek majd teherbe. Ha nem védekeztek, lehet hogy nem esnek kétségbe ha baba készült.
Ahogy elolvastam az írásod, én inkább a kistesóra gyanakszom.
Egyébként nekem simán megjött, előjel nélkül. Kb. 11 héttel a szülés után, pedig szoptattam.
Azt gondolom, hogy függetlenül attól, hogy 13 embernél ez menstruációs tünet és 13 másiknál ugyanez terhesség jele volt, te lehetsz terhes vagy nem.
Védekezés nélkül éltél nemi életet=lehetsz terhes.
Senki nem lát a monitoron át a testedbe...
Nekem szoptatas alatt megjott rendesen, igaz gyorsabb lefolyasu es enyhe,hasgorcs nuku. Minap olvastam, hgy 2% eselye van a teherbeesesnek, de ezek csak szamok, mert pl.ha most akart volna eloszor megjonni, azt mar megelozte egy peteeres,amirol ugye nem is volt tudomasod :)
A szurkalas az a beagyazodas jele volt ,nalam...
Mert a gyerekem alszik, nincs más személy akire rábízhatom, így nem tudok a patikába/drogériába rohanni. Holnap mindenképpen veszek tesztet, addig is normális hozzáállásra és esetleg hasonló cipőben lévő hozzászólók reakcióira várok.
Kedves Szofi! Nem egyszerűbb, de ez van. :) Ha nem tetszik ne olvasd és ne reagálj!
További ajánlott fórumok:
- Ha buliba megyek és közben még szoptatok, lehet-e bizonyos mennyiségű alkoholt fogyasztani?
- A 4 honapos kisbabámnak mit adhatok a tejen kivul.Már nem szoptatok.
- 5 hónapos babának lehet laktóz intoleranciája? Szoptatok, és sokan azt mondják, ha azt akarom, hogy ne fájjon a hasa, váltsak tápszerre.
- Szedhetek-e fájdalomcsillapítót ha szoptatok?
- Milyen nevű antibiotikumot szedhetek, vagy írassak fel úgy hogy szoptatok?
- Becsípődött a derekam, iszonyatosan fáj és mivel szoptatok, nem vehetek be semmit, nem kenhetem! Mivel tudok javítani az állapotomon?