Szilveszterre dobjunk le pár kilót (beszélgetés)
Azt hiszem most komolyabban belehúzok.
Jön a jó idő és elmegyek futni.
A napsütés kicsalogat nem bírok a szobába meglenni.
Ja és a piacok is tele lesznek finomabbnál finomabb friss új zöldségekkel, salátákkal.
Bár énis stagnálok, de nem zavar, mert már nekem csak "2 kg van hátra". Jobb lenne ha már a bűvös 6-ossal kezdődne, de sebaj. ;)
Én hol a sporttal hol a kajával bűnözök :P
Hogy álltok a fogyással ???
Én nagyon stagnálok. Étkezésben visszafogom magam.
Tornázni kellene hogy beinduljon de olyan lusta vagyok. Mi lesz így ?
Ki fog nyárra jól kinézni bikiniben :) ????
Na kipróbáltad?
Nekem a második már könnyebben ment
De a hétvégi 2 napos bulizásnak köszönhetően visszajött mind :(
Regeli: tejeskávé
Ebéd : valamilyen leves leve
Vacsi turmix
Napközben sok tea és víz
az első két nap borzasztó de utánna volt már olyan hogy este annyira nem voltam éhes, alig tudtam meginni a turmixot. Az a jó hogy utánna már nem is tudsz annyit enni :)
Sok sikert hozzá!
ÉN sajnos sosem tudtam végigcsinálni ilyen lé kúrát. Ez miből áll? Leírnád, te hogy csinálod?
Végre március van! Már nagyon várom a tavaszt.
Mától újból nekiállok egy 4 napos lé kúrának.
Remélem sikerül betartani. Ma reggel a kollégáim holland narancsos csokival kínáltak. De ellenálltam még eddig......
Mindenkinek gratulálok és köszönöm a bókot. :D
Anyukámék is megállapították sokat fogytam, 6 hete nem láttak, megdícsértek, hogy csini vagyok :D
Szeretnék még fogyni, de most kevésbé megy. Az állandósuló székrekedés, nagyon kiveszi az energiámat. Kaptam wo lung teát, most ezzel próbálkozom, remélem beválik ;)
Szia! Köszi. Sajnos, én reggel tejet nem ihatok.A tea meg édeskevés,illetve nem édes, csak kevés.:)
Ha délben csak levest eszem, hááát..., nem bírom ki estig.Gyümölcslevet sem, mert abban is sok a szénhidrát.Nem tudom, én milyen ivókúrát tarthatnék.Pedig nagyon csábító a -2 kg !!!!, még ha hetente lenne, akkor is.
Szia!
reggeli minden nap 1 tejeskávé volt mézzel. 3dl
ebéd: húsleves, zöldbableves, paradicsomleves, sült hús paradicsommal (minden nap más)
vacsi: turmix 3dl
torna: 4 napból 2-őn tornáztam (lépcsőzés)
Elvileg csak ivós napok lettek volna de nem bírtam ki :(
Nagyon csinos vagy, megnéztem a képedet. Én nem tudok olyan sokat taposni , mint Te, hiszen én idős vagyok. Egyszer sikerült 500-at, de akkor én is azt éreztem, megerőltettem a lábam.
Kb. 300, ami jól esik.
Itt borús az idő, de hó nem esik. Ma reggel letudtam a tornám első felét, délután pedig majd a másik felét ;)
Rézike! Mennyit tudsz taposni, nekem még egyenlőre 600 lépés esik jól, de ez meg van kb 10 perc alatt :S
Többet nem merek, mert egyszer sikerült megerőltetni a lábam, kijött egy viszér a combomon. :( Szerencsére visszahúzódott, de attól féltem, hogy megmarad.
A mérleg ugyanannyit mutatott ma is. Nem hiába meg kell bünhődni a hétvégéért.
Mennyivel könnyebb hízni, mint leadni...
Tegnap vendégségben voltam. Ma diétáznom kell, mert a 75 kg csak álom marad......
Úgy vettem észre, az infraszaunától sem lehet fogyni, pedig jól kiizzaszt.
Aha :) Egy ilyen lehet nekem is jól jönne ;)
A mai mérlegelésem 71,4 kg :)
Szia!
Olyan anyagból van mint a búvárruha.
magas dereka van, a szára térd alattig ér.
oldalt zipzáros. Egy olyan boltban vettem ahol fitness porokat meg kellékeket lehet venni.
Tök jól megizzaszt 1 órányit taposok benne akkor csupa víz lesz, és a bőröm pedig simább.
Milyen az az izzasztónadrág? Mennyibe kerül, hol lehet venni, milyen a hatása?
Bocsi a sok butakérdésért, de még nem hallottam róla :P
Szia!
Régen én is próbáltam, de nem ért semmit. Állítólag nem jó mert savasít. Én folyékonyat kevertem vízbe de borzasztó volt meginni.
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Hol töltöd a szilvesztert?
- Karácsonyi, télapós és szilveszteri sms-ek, versek, üdvözletek, idézetek
- Ti se szeretitek a szilvesztert?
- Cél szilveszterre minél többet fogyni!!! Velem tartasz, hogy csinik legyünk?
- Dobjunk le havonta 3-4 kilót!