Szilveszterkor ittam, dohányoztam, akkor még nem tudtam, hogy lehet, hogy babát várok. Mennyire lehet káros ez a babának? (beszélgetés)
figyi , megértem azokat , akik sokat küzdenek egy gyermekért, persze nekik nem jó olvasni ilyet...De hála égnek nem mindenhol kell rágörcsölni a gyerektémára, és rendszeres szexuális élet mellett egyszer csak jön. Ahogy lennie kell.
Mi a párommal egyetlen egyszer voltunk együtt védekezés nélkül , aztán volt egy időpontom tetoválásra (akkor voltam 4 hetes) így mondtam ,hogy utána folytassuk a dolgot...
Gondolom nektek nem sikerult ilyen gyorsan és innen a felháborodásod.
Szia:)
Mikor kiderült ,hogy terhes vagyok mondtam a dokinak ,hogy " atyaég tegnap megittam két jack daniells!!" Azt mondta semmi gond..
Hát csak az absztinál szerintem , aki tervezi a babát, de aki nem , az nem....
Köszönöm a válaszokat!
Ma csináltam egy tesztet és negatív.
A mensim meg szerintem nincs még beálva rendesen mert 2 hónapja hagytam abba a gyogyszert és azóta mindig máshogy jött meg.
Szipi!
Mint mar korabban is irtak, a mehlepeny kifejlodeseig (ami azert jopar het), nem art a gyereknek semmi, ugyanis nem kapcsolodik kozvetlenul az anya verkeringesehez. Okosan ki van ez talalva ;)
Ha kiderul, hogy terhes vagy, akkor a jovoben elj egeszsegesen, ennyi. A szilveszteri hephajtol nem lesz semmi baja az embrionak, no para :)
Rockfesztiválon gyereket nemzeni/kitudja melyik részeg rockertől?/
Mondjuk a saját férjétől? Annál nagyobb ocsmányságot soha el nem tudnék képzelni, pfejj!
:)
szerintem én is megérdemlem a gyerekemet, ha nem haragszol. azért majd ha oda jutsz, igyekezz úgy nevelni a tiédet, hogy morzsányi információ alapján mást leidiótázni nem vall túl sok észre.
Én dohányoztam 10 évig és buliztam,ittam is fiatalon.De amint babát terveztünk,azonnal letettem a cigit és eszembe sem jutott újra elővenni.
Miért nem tudnak az emberek felelősen családot tervezni?
Teljesen igaz!
megáll az eszem,hoyg mennyi idióta felelőtlen ember van a világban!Isten barmai!
terhesség alatt dohányozni és még be is vallja/oké,nem dicsekszik/ahelyett hogy elásná magát mélyen!Naponta felest inni!
Rockfesztiválon gyereket nemzeni/kitudja melyik részeg rockertől?/
Megáll az ész!Látszik hogy nem küzdöttetek még éveket egy babáért hoyg végül lombikkal sikerüljön,vagy még úgy sem!És az ilyeneknek lesz gyerekük!Szegény gyerekek!
Én a 14. hétig cigiztem, de mentségemre legyen mondva, nem tudtam a babáról.
Dec 27.én fogant, szilveszterkor úgy berúgtam mint a csacsi (nem ittam sokat, nem is szokásom, ezért is ártott meg)
A kislányunk 15 hónapos, okos és ügyes. Keze lába stimmel, se plussz se minusz ujja nincs.
Azért egy valamit nem értek.Amíg nem derül ki ,hogy valaki állapotos megértem hogy a dohányos dohányzik.De ha már tudja biztosan hogy gyermeket vár miért nem teszi le??????Valószínű előbbre való saját maga,mint a gyermeke:(((Hogy tudja mérgezni valaki tudatosan saját gyerekét??
Na most fognak letámadni a dohányosok:D
Csak úgy csendben megjegyzem,hogy ha a dohányzó szülők babát akarnak, akkor a leszokás után mindkettőjüknek ajánlott minimum egy évet várnia.
Egyébként meg azok a szülők sincsennek jobb helyzetben, akik nem dohányoznak, de szmogos területen élnek.
Nyugodj meg, egy szál cigitől és egy kis alkoholtól nem lesz semmi baja a picinek. Annakidején én sem tudtam,hogy babát várok és egészséges fiam született.
Szia,sajnos nekem van az ismerettségemben olyan aki a napi felest végig lenyomta a terhessége alatt és piszok mázlival határos módon nem lett a babának baja.
Nos...Én mikor az első gyerkőcömmel voltam várandós pont ugyanígy voltam.Buli..erezd el a hajam.És hoppsz terhes is maradtam,megjegyzem előtte 1 éve próbálkoztunk.nekem a dokim annó azt mondta semmi baj nem lesz nem vagyok alkoholista egyszeri delírium-nyugodjak meg!Persze azért bántott,és épp ezért az összes létező fizetős nem fizetős vizsgálatra elmentem!A sógornőm olyan szinten vérszegény volt hogy neki pl.elrendelte az orvosa a napi kis pohár vörösbort....
Nyugi, ez még csak a 3. nap, nem valószínű, hogy már annak a jele! Majd a 10. nap körül csinálj 10-es érzékenységű tesztet, ha nagyon izgulsz.
Én se hinném, hogy ettől baja lenne, inkább arra gondolok, hogy a spermákra hamarabb hatással van, ha párod is ivott...
Szia! Én az 5. héten tudtam meg, hogy terhes vagyok addig dohányoztam, napi szinten 10 szálat minimum, és voltam egyszer bulizni is, és igen. Nem keveset ittam is. A babám már fél éves lassan, makk egészséges.
Egy alkalom nem a világ....
A lényeg, h ezután ne csináld. :)
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Hol töltöd a szilvesztert?
- Karácsonyi, télapós és szilveszteri sms-ek, versek, üdvözletek, idézetek
- Ti se szeretitek a szilvesztert?
- Cél szilveszterre minél többet fogyni!!! Velem tartasz, hogy csinik legyünk?
- Esztek lencsét szilveszterkor?