Szilikon cici vs természetes cici (beszélgetés)
Te nagyon okos gyerek vagy.
Rájöttél, hogy a feszes, természetes mell a legjobb.
Szerintem ezt mi, nők is tudjuk.
Lást, ott van pl. Nicki Minaj...
Tetőtől talpig műanyag, és olyan undorító :/
Ja, és nem egészséges.
Eredeti MELLett szavazok, ezenbelül a feszes (gömbölyű, vagy hegyes) mellett.
Szép is, természetes és izgató :P
Szerintem ha valakinek szép a cicije, ne nyúljon hozzá. A lényeg, hogy szépnek lássa magát..
Ha meg nem tetszik önmagának, hát hajrá :)
Csak észnél kell lenni, főleg ha egyébként sovány vagy, akkor nagyon könnyű beleesni abba a hibába, hogy messziről bárki kiszúrja, hogy mű :S A tapintásról nem is beszélve, ezt rágd át pároddal, mert én beszéltem pár pasival, aki azt mondta optikailag csábító, de tapintásra lohasztó.
Én sovány vagyok, viszont nagy mellem van -főleg a csontjaimhoz viszonyítva- és lépten-nyomon azzal gyanúsítanak, hogy gumicici -ezt pasik mondják így, degradálóan :S- és még a szakmában is gáz, mert oké előny a szemrevalóság, de nem igazán vesznek komolyan egy gumicicis nőt, noha az enyém nem az, nem írhatom ki magamra, hogy nem az.
Persze faca hogy megfordulnak utánam, de az annyira nem, hogy nem érdekli őket, hogy mekkora IQ van a mellek felett és hangsúlyozom nem brutálisan nagyok, csak alkatomhoz képest.
Én tuti műtetni fogom, ha majd megereszkedik, ez egyben kisebbítést is lesz, gumilaszti szóba sem jöhet. Párom a kisebbítéssel nincs kibékülve (pedig előttem nem nagyon voltak nagymellű barátnői és igazából nem is érdekelte a mellméret, csak ahogy ő mondja rászokott), de alapvetően ő is szilikonellenes, most egyelőre azt mondja inkább lógjon, de majd ha lógni fog tuti változik a véleménye. :)
Nalam komoly problemat okoz a kis mellem, es mindenkeppen szeretnem megcsinaltatni nem a pasim miatt, hanem magam miatt. Szerencsere nem akar rola lebeszelni, mert latja o is, hogy mennyire szenvedek miatta, viszont nem is kerne, hogy fekudjek kes ala. Azt mondja neki a kerekebb idomok tobbet szamitatnak mint a mellmeret. (csak mert eleg sovany vagyok es szeretne ha hiznek) Szoval jo, hogy elfogad igy, de erzem rajta, hogy nem szereti.... Nekem tenyleg ez minden vagyam, es nagyon sajnalom, hogy ennyire draga, mert igy eleg sok ido lesz mire osszejon ra a penz :(:(:(
Egyebkent rengeteg ferfi azt mondja, hogy jjajjj mindegy mekkora csak termeszetes legyen, de azert majd kiesik a szemuk a nagy mell lattan. Es azt mondom, ha szepen megcsinaljak, akkor minden pasinak tetszik!
Igen,tudom,h irtad,csak hát én is igy gondolom azért irtam én is,tapasztalatból is,én sem vittem túlzásba,pont jó.És nem is fogom ezután sem túlzásba vinni.
Egyébként(ezt nem neked)meg nem csak a kismellü nők csináltatják meg a ciciket. De amúgy meg van egy hsz. hogy az lehet valami vigasz a kis mellü nőknek,h akkor az övék nem fog lógni...hááát nem hiszem,h ez nagyon vigasztaló tudna lenni. Én nem azért csináltattam mert pici volt,de egy barátnőmnek nagyon pici van,szinte nincs is,néha ő is ezzel próbál vigasztalódni,de....bár őt annyira nem is zavarja állitása szerint...
Az önbizalomvesztésről szerintem baromira tehet a plasztikai sebészet is :S
A kismellűeknek inkább azt kéne magukban tudatosítani, hogy az övék kisebb eséllyel fog lógni és nem kényelmetlen pl sport közben.
Én is így gondolom. De ha a csajnak kisebbségi komplexusa van ettől, akkor valahol megértem, hogy minden eszközzel változtatni próbál.
Egy kismellű nőnek az életben nem tudod bebizonyítani, hogy gyönyörű, ha ő nem érzi magát annak...
Ja vissza olvastam és tényleg úgy tünhet ahogy olvastad.
Egyébként meg attól mert nő vagy még megfoghatsz egy cicit... :-)
Pont ezt nem értem. Egy testrész, "jó, kettő", aztán 3,4 stb. Sztem nem lesz megállás. :( Ahogy múlik az idő, változik a test formája, és akkor sem leszel majd elégedett, szóval mindig lesznek fékek.
Még az merült fel bennem, hogy ez a plasztikáztatás lassan egyfajta kudarckerülési módszerré növi ki magát.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Melyik műcici a szebb? A Voksán Virágos vagy a természetes hatású?
- Mennyit kell gyüjtenem, hogy szilikon ciciket csináltathassak?Illetve ki hogyan élte meg a műtétet, milyen hatással lett az élet minősgedre?
- Szépség minden áron? Szilikon vagy a természetes?