Szigetszentmiklósi vagyok... (beszélgetés)
Nyáron hazalátogatunk Mo-ra. Kiadó házat, lakást, tanyát, nyaralót, jurtát keresek kb június közepétől augusztus végéig. Ha esetleg valakinek van ötlete, infója, akkor nagyon hálás lennék.
Köszi
Senki nem jár már ide! :( :( Kiköltöztünk...ma elmentünk sétálni a révész utcában (sok a kutya :( ) és a Komp utcában...ott legalább nyugisan sétálhattunk,volt járda és nagyjából csengdes :)
Semmi más lehetőség nincs a környéken?
Szia!
Uhhh,az szupper lenne :-) Ti merre fogtok költözni? :-)
Sziasztok! Ugy nèz ki hogy mi is Szigetszentmiklosiak leszünk. Tudnátok nekem mesèlni Szigetszentmiklosrol??
Van egy kisfajta kutyánk, es tervezzuk a babát is. Lehet kisebb- nagyobb setàkat tenni, ha igen hol? Hol lehet ismerkedni? Milyen a közössèg!!
Elöre is köszönöm a vàlaszokat.
Sziasztok!
Tud valaki infót, hogy a Batthyany Kázmér Gimibe hány ponttal érdemes jelentkezni, hogy fel is vegyenek?
Sziasztok!
Mi most tervezzük a Szigetszentmiklósra költözést. Egy régebbi felújítandó házat néztünk ki egész jó méretű telekkel egy Csépi útról nyíló utcában a Csend utca környékén. Az még Buckának számít? :) Mennyire "vállalható" környék? A bejárással képben vagyok, autónk van, az időt meg muszáj rászánni, ovi még nem érdekes... Köszönöm a válaszokat!
szia,
én a fogházba járok, őket ajánlom szívesen, van TB rendelés és magán is, mindenféle egkártyát elfogadnak.
Akihez én járok, és nagyon gondos, ügyes: dr Jobbágy Rita.
Sziasztok!
Fogorvosokról kérdeznék. Kihez, hogyan, hol?
Igazából tapasztalat érdekel, a google felhozatalt ismerem. Köszi!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma éjjel 23:17 és 1:25 között ellopták a két quadom Szigetszentmiklóson!
2007es kék Jamaha Raptor! Alvázszáma: JY4AM07Y17C028742!!!
Kérlek ha bármit tudok róla, AZONNAL értesítsétek a rendőrséget!
A másik: sárga 2006os Suzuki LTZ 400!!! Ismertetőjele hogy kék a kézvédője (bár ez megszüntethető). Alvázszáma még nem ismert (nem találok éjjel minden adásvételit...).
Egyszerűen kitolták őket egy utca hosszat a vsz várakozó teherautóhoz.
!!!!Oszd meg kérlek!!!
Köszönöm! :'(((
További ajánlott fórumok:
- Ki tudja mióta kell vérvételre időpontot kérni? Hol a beteg jogi képviselet? Szigetszentmiklóson 5 beteg várt és szept. 7-re adtak időpontot
- Miért olyan olcsó az ingatlan Szigetszentmiklós, Szigethalom településeken más hasonló településekhez képest?
- Tud valaki varrni tudó lányt/asszonyt Szigetszentmiklós környékén? Csak egyszerűbb munkákhoz kellene hosszabb távon.
- A szigetszentmiklósi általános iskolákkal kapcsolatban véleményekre lennék kíváncsi.
- Milyen játékboltokat ismertek Budapesten vagy Szigetszentmiklóson?
- A Duna-parton hol lehet sátorozni ingyen? Szigetszentmártonhoz közel?