Ha több jós is megjósolja ugyanazt a dolgot, lehet véletlen? (beszélgetős fórum)
Azt írtad, hogy a párod mondta a mamájának, hogy tervezi, hogy megkéri a kezedet. Amit a kedves mama szakítás után azonnal meg is osztott veled.
Erre értettem. Hogy nem közvetlenül a párod mondta neked a lánykéréses dolgot.
Nem.
De ha neked jó azt hinni, hogy igen, hát higgyed!
A mamája mondta? Nem a párod?
A család bekavar...
Nagy kehetett a nyomás a srácin. Érezhette, hogy te már várod a lánykérést. Lehet, hogy már finoman jelzett neked, hogy talán el kellene halasztani ezt a komoly döntést, de te "becsuktad a szemed".
Persze, hogy nem akar megbántani, hisz régóta együtt vagytok.
Ne kapadzkodj bele! Ne ragadj rá! Hagyd, hogy ő dönthessen a saját sorsáról!
Ha továbbra is azt szajkózod, anyukád rontást küldött rád, akkor kőkeményen hárítasz, nem tudod felvállalni azt, hogy egy kapcsolatban 2 ember van csak. Te is, és ő is tehet(ett) arról, ahogyan a dolgok történtek.
Nagy úr a tudatalatti.
A saját szorongásaiddal vonzod be a bajokat.
Mert ez létezik.
Én sem rontás alatt álltam, hanem a saját pszichém blokkolt le két évre, mire nagy nehezen eljutottam addig, hogy felszabadultam alóla.
Egyébként gratulálok!
Kezdő regisztrációval elérted a 100 hozzászólást.
Lehet, hogy ez lesz a hosszú hétvégén a csúcs?:)
És rontást küldött rád?:)
Tudod, ez az ismerős család (akik erdélyi származásúak), mikor a gógyis kisfiúk (30+ éves) motoros balesetben (éppen pizzafutárosdit játszott) eltörte a lábát, akkor az anyja megállított és számon kérte rajtam, hogy miért átkoztam meg a fiát.:)
Azt akarom ezzel mondani, hogy mindennek meg van az oka, de annak semmi köze a babonához, meg jósnőkhöz.
Az ok BENNED van. Magadban kell keresned. A természetedben, a viselkedésedben.
Szerintem elgondolkodott azon, hogy ilyen fiatalon valóban egy babonás kislányhoz kösse-e az életét.
23 évesen nősülni... szerintem sem okos dolog.
És hat éve "vagytok együtt" - bármit is jelentsen ez.
17-től 23-is nagyon sokat változik az ember.
Nem tudjuk milyen céllal ment külföldre, de 23 éves fiatalemberként én kint (ott) maradnék. Tanulnék, dolgoznék és megalapoznám a jövőmet ott.
E tudom képzelni, hogy a lelkedet, pszichédet terheli az, hogy anyukáddal nem beszéltél 2 éve. Vajon mi lehet ennek az oka? Ezt nem próbáltad feloldani, választ keresni rá?
Ez a lelki megterhelés okozhat betegségeket és problémákat.
Minek neveznéd, ha nem babonának, azt, hogy jósnőknek hiszel?
Az az a jósnő, akinek a telefonszámát a barátja mamájátol kapta.
Szóval a harmadik rejtély.
További ajánlott fórumok:
- Kivel találkoztál ma? Csak úgy, véletlen.
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Szerinted mi az emberi lét értelme? Véletlen-e
- Sziasztok!Ti vállalnátok 5.babát ha véletlen becsúszna?1sima szülés és 2 császár után??
- Mi az eljárás, ha valaki szaksegítség nélkül szül (az most mindegy, hogy véletlen, vagy szándékosan) és utána nem megy kórházba?
- Lehet ez véletlen?