Szex nyitott vagy csukott szemmel? (beszélgetés)
Nem vezet, a nyilvánosság nem lát ide:)))
ha becsukod a szemed akkor semmit sem latsz,
Hmmm...innen már egyenes út vezet a nyilvános szeretkezés felé. :)
Nem kell. Régen szerettem a félhomályt, de ma már nem érdekel, úgy értem, sokan azért akarnak félhomályt, mert attól félnek, hogy esetleg testi hibáik (legtöbbször vélt, de nem valós hibák ezek) látszanak. De pont az előnyös dolgok meg nem, ezért ma már butaságnak tartom. Van valami külön izgalom, amikor nappali fény van és nem valami mesterkélt, gyertyafényes atmoszféra. Ezzel nem azt mondom, hogy nem tetszik a gyertyafény, csak izgalmasabbnak tartom a nappali fénynél való szeretkezést. Ha pedig nem akarunk a partner szemébe nézni, millió módja van, egy csomó póznál nem néznek egymás szemébe a partnerek, mert adott a testheyzet miatt, így, aki lányos zavarban van, választhatja ezeket:)
az nem rossz ötlet, egyszer kipróbálom. :)
sok mindenre jó a napszemcsi..
Nyitott szemmel, nappali fényben. Semmi függönnyel homályosítás meg ilyen marhaságok. Nincs is függöny:)
Akkor vödör kell! :)
Sosem értettem mi olyan izgató egy vödrön! :D
Is-is. Szeretem nénzi közben a másikat, de mikor nagyon elragad az érzés önkéntelenül is becsukom a szemem.
Húúú.. :DDDD Papa-mama.. :DDD Ez jó poén!
Azért volt aki őszintén válaszolt. Nem közvéleménykutatás, egyszerű kiváncsiság. Más is kérdezett már. És nem csak olvasok róla, hanem csinálom is. Érdekes volt az a megjegxzés, hogy csukott szemmel az érzékeink jobban működnek, viszont nyitott szemmel látom a kedvesem reakcióit. Más megközelités, de igaz.
Ha alul vagyok fulladok, ha felül vagyok szédülök, ha oldalt vagyok, akkor meg nem látom a tévét.
Dehogy! Olyankor valaki mással :-)
Akár ott van a párod akár nem? :D Ha nincsen ott, elkezded magad? :D
De az lenne a tuti,ha lehetne olyan kontaktlencsét kapni,amire rá lehetne vetíteni a tévéműsort!
Akkor csukott szemmel lehetne közben nézni a Family guy-t:)
Sötétben. Akkor nem kell becsukni.
Vagy nyitott szemmel, úgy hogy egy szexújságot teszek a fejére. :D
Kizárólag csukott szemmel,Kelet-Nyugat felé tájolva,takaró alatt,pontban este 10.24-kor.
Felváltva. Csukottal, hogy az érintések felerősödjenek, nyitottal hogy lássam a csillogó szemét, arcát, száját...
friss regis új karakter 1 hsz :)
Persze,hogy nyitott,másképp nem látnám a South Parkot:)
További ajánlott fórumok: