Miért van, hogy ha 2 éves fiam, ha néha felriad alvás közben, akkor pár néha pillanatig, nyitott szemmel mereven néz? (beszélgetés)
9. db78bacc4f
2010. júl. 7. 11:50
Szerintem ez normális reakció abban a korban, semmi baj.
2010. júl. 6. 09:37
Félig ébren, félig még alszik. Álomország határán van :))
7. linus79
2010. júl. 6. 09:25
nekem 3 éves és még most is néha sokáig mikor felriad néz merevem jenkor hagyd aludni a remegés 1 éveskorába volt elmult semmi baj
6. Tina87
2010. júl. 6. 09:18
Ilyen nálunk is előfordul.rosszat álmodunk és hirtelen azt se tudjuk hol vagyunk, mert olyan valóságos volt.Gondoj bele ő pláne nem tudja ez mitől van.
Úghogy szerintem ne aggódj :)
5. danama
2010. júl. 6. 09:14
a remegés a REM, ekkor álmodik
4. brigibaba
2010. júl. 6. 09:12
Szerintem semmi baj nincs ezzel, biztos rosszat álmodik, és ilyenkor félálomban van....
3. 40163fd81d (válaszként erre: 1. - Agines)
2010. júl. 6. 09:11
Szerintem rendben van,lehet hogy álmodik közben,és nem is ébred fel.
2010. júl. 6. 09:09
Szerintem ez felnőttel is meg történik!
Ne aggódj!
1. Agines
2010. júl. 6. 09:07
Miért van, hogy ha 2 éves fiam, ha néha felriad alvás közben, akkor pár néha pillanatig, nyitott szemmel mereven néz( nem a teste merev, csak a szemét fókuszálja vagy mi) majd visszacsukja a szemét és alszik tovább. Néha ehhez remegés is társul. Ez a jelenség rendben van még ebben a korban vagy kell valamit tegyünk?
További ajánlott fórumok:
- Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára
- Szex nyitott vagy csukott szemmel?
- Mit jelent az, hogy "járj nyitott szemmel"?
- Ezüstös színű csillagok úszkáltak a szemem előtt, jó pár pillanatig, eléggé megijedtem, mi okozhatta ezt?
- Ha csak egy szemmel néztek bele a világba, melyik nyitott szemeddel esnek közelebbre a tárgyak?
- Nyitott szemmel alszik a gyermekem.