Szex nélküli párkapcsolat, működhet? (beszélgetés)
Ideig,óráig. De hosszútávon biztos,hogy nem.
az olyan mint a Columbo felesége. mindenki tudja, hogy van, de még senki nem látta. a csodákról eszmefuttattam.:(
Szia!
Vége lett? Megfeledkeztem a naplódról, sajnálom...
működhet, de az aki nem kapja meg, félrekufircol. aztán, hogy az meddig működik úgy..........
Nem működik. Nálunk is emiatt lett vége. Igaz teljesen kulonbozoek voltunk. Ex nagyon szerette a piát. Én emiatt elháritottam. 3 után erre fogja, hogy nem szexeltem vele eleget, emiatt nincs tovább. SAjnos azt már nem vizsgálja hogy miért nem volt vonzó nekem a cigis, sörös szájával, stb. Szóval idő kérdése es minden kapcsolat tonkre megye ha nincs szex...
10 gyerek után, 50 felett el tudom képzelni.
ha a szexnélküli igénytelenség összetalálkozik-működhet.Ha vkinek más az igénye, csalódás lesz a vége.
Egy ideig várunk....hátha változnak a dolgok,aztán rájövünk hogy már nem is kívánjuk egymást, szép lassan barátsággá szelidül vagy vége lesz mint a botnak.Saját tapasztalat
70 felé talán... de nem biztos.
Nem.Hiszen mikor még csupán ismerkedünk,az ember már érzi magában azt,hogy vonzódik-e szexuálisan a másikhoz vagy sem.És persze,hogy ez az "aprócska" tény érdekli-e.Ha nem,akkor abból nem is lesz kapcsolat úgy kb.SOHA.
A napokban találkoztam valakivel,aki jelenleg a barát státuszban van.De ismét nem tudtunk a téma mellett elmenni.Vonzódunk egymáshoz,de abban maradtunk,hogy egyelőre várunk.Én döntöttem így és ő elfogadta.Talán még nem jött el az ideje.De még mi sem váltunk el úgy egymástól,hogy ne ölelt volna át igen szorosan,igen szenvedélyesen...noha csak a homlokomat csókolta meg,azért érződött a kémia...Ma randija van mással,tudtuk ezt aznap is.Kicsit drukkolok,kicsit szomorú vagyok.Mert mostanság nekem is jól jönne egy kis vígasz.És a sok barát közül,hosszú idő óta ő az egyetlen,aki erre képes lenne.:(
Szóval a lényeg:Nem,nem működik.Az csupán csak egy barátság.
Ezek szerint akikkel én nem szexelek azokkal párkapcsolatban élek? :O
És mi van a férjemmel akivel IGEN!? Jaj szegény. :)
Működni,működhet,de nem tartom normálisnak.Van egy barátnőm,a férjével 14éves koruk óta vannak együtt,most 35évesek.A kicsi 2éves elmúlt,és azóta csak egyszer!!voltak együtt!Háát,nem látszanak túl boldognak!
??????????????kotve hiszem!
Hát én se... nem is szeretnék még egy darabig.
Biztos működhet,vannak ilyen párok.
Én nem tartozom közéjük szerencsére:DDD
Ha két aszexuális emberről van szó, akkor működhet, bár inkább nevezném barátságnak vagy érdekszövetségnek, mintsem párkapcsolatnak.
2 normálatlan? Na, azok hogy akadnak egymásra? :)
Úristen! Mindjárt annyi vagyok! :-O
Csak ugy, ha meg szuz mind2 fel. Nem tudjak milyen jorol maradnak le. :-D Mi igy kezdtuk es evekig kitartottunk egymas mellett igy. Tehat mukodhet!
Szerintem csak akkor működhet, ha mindkét félnek a no szex az igénye... ha már valamelyikük akarja, akkor nem lesz hosszú életű a kapcsolat.
Hogyan rázzam le a barátnőmet, mert nem akarok szexelni?
Ez a másik fórum.
Mi annak a másik fórumnak a címe? Kíváncsivá tettetek.
Érdekes kérdés, de nincs női és férfi partnerkapcsolat amiben nincs sex, ha van? Akkor azok tuti nem normálisak! Szép estét
Ennyi ember nem tévedhet.
További ajánlott fórumok: