Szex és New York 2 május 28-án a moziban!! (beszélgetés)
Sokáig kell tölteni
nekem egy óra alatt tölti be.
igen:)
oda van írva hogy continnu és számol vissza felé.Várj míg lenullázódik.kicsit indisd el és aztán pausézd le.Betöltés után nézheted is a filmet:)
szia!
én nem tudom megnézni,nem tudom miért,mi van rajta a film?
A meglepimet meg se nézitek???
Pedig tuti örülnétek Neki:)
Vasránap láttam :) IMÁDOM!!! Én is hallottam negatív kritikákat de szerintem ugyanolyan jóó mint az első , ha nem jobb :))) nagyon sokat nevettünk :) kedvencem Charlotte részegen :))))
Én is gondoltam rá, hogy lesz-e harmadik rész... mert úgy lett lezárva, hogy simán benne van a folytatás!
sziasztok!
nálunk vidéken még nem is játszották,kb. 2hét múlva lesz:-(
Ezért jó hogy magyar nyelven meglett nekem otthon megtudtam nézni:-)
Pontosítok. Nem leforgatták, hanem megkezdődtek a filmforgatás munkálatai. Ezt rebesgetik, de cáfolják is.
"Szex és New York 3 – Egyszerre két Szex és New York mozifilmet forgatnak?
Még be sem mutatták a második részt, ám az a hír járja, hogy megkezdődtek a Szex és New York harmadik nagyfilmjének munkálatai – ezt a The Sun brit bulvárlap állítja, s a hír igaz lehet, mivel a Warner Bros minél hamarább szeretné leforgatni, mert attól tartanak, hogy a szereplők kiöregednek a szerepükből."
Hello!
Én úgy tudom, hogy már a 3. részt le is forgatták. Mintha valahol ezt olvastam volna.
Szerintem vannak filmek, amik moziban sokkal élvezhetőbbek mint otthon a tévé előtt nézve. Ezt is oda sorolnám.
sziasztok!
tényleg nagyon szép volt Miranda,jól megcsinálták:-)
Azért moziba hosszú lett volna végig ülni,sokkal jobb volt ágyból nézni:-)Azt hallottátok hogy tárgyalnak harmadik részről is?
Háááát,nekem a Samantha táskájából szétrepkedő óvszerek a piacon...:D
Ne felejtsd el,a Sex and the City 1-et hozni holnap!!!!!