Melyik moziban játszák az új Harry Potter filmet eredeti angol hanggal? (beszélgetős fórum)
Bocs, elszoktam a magyartól.
De azért jó, hogy így több mint egy év után erre is rámutatott valaki :)
szerintem a digitális magyar az az lehet amikor a film eredeti nyelve is magyar (magyar film).
a feliratos és a szinkronizált gondolom egyértelmű:)
de örülök, hogy megoldódott a topiknyitó problémája, és a momban van feliratosan is!
Ha még nem oldódott meg a probléma, a Mom Parkban játszák feliratosan csütörtöktől 14:00, 16:45, 19:30 22:15 időpontokban.
Amúgy én is kíváncsi lennék, hogy mi a különbség a megjelölések között: DF Digitális feliratos DM Digitális magyar DS Digitális szinkronizált...
várd meg, míg elkezdik adni (csütörtöktől), akkor már fent lesz a port.hu-n az összes mozi részletes műsora, ott könnyen ki tudod keresni, hogy hol és mikor adják feliratosan (ha lesz olyan verzió, de szerintem biztos lesz).
egyébként meg a letöltés nem büntethető, csak a rögzítés, feltöltés és tárolás.:)
A letöltésnek nem vagyok híve, inkább online nézem, ha nincs más választás, az legális.
Más filmet se nagyon találtam eredeti angol hanggal, és pláne nem Dunaújvárosban :( Viszont, hogy lássam ezt a filmet, azért felmennék Pestre is, csak tudnám hol játszák angol hanggal.
Pont ez volt a gondom, hogy végig néztem az összes online programajánlót, moziműsort, mozis weboldalt, és mindenhol alapból az volt a film címében, hogy szinkronizált amerikai film :(
Sehol nem találtam F-feliratos változatot :( :( De ha tudsz nekem biztos dátumot és időpontot mondani a MOM-ban, azt nagyon megköszönném.
Aréna szintén csak szinkronnal játsza.
Ez nevetséges, hogy a kismillió hiperszuper mozi közül 1-et nem találok ami eredetiben adja :( :(
az arénában szokott minden "nagyobb" film eredeti szinkronnal is menni.
csütörtöktől biztos lesz, nézd majd meg a moziműsort.
de szerintem a nagyobb multiplexekben is tuti lesz feliratos verzió
Sziasztok,
nagyon szeretnénk megnézni az új részt, de a kedvesem nem beszél magyarul, és nem találok "nem szinkronizált" változatot sehol :(
További ajánlott fórumok:
- Szex és New York 2 május 28-án a moziban!!
- Milyen ékszereket hordasz, szereted a bizsut is vagy csak az eredeti vonz?
- Mennyire ítéled el azokat akik csak 1-1 hozzászólás miatt új névvel regisztrálnak, majd visszatérnek eredeti nevükhöz nem vállalva önmagukat
- Honnan lehet tudni hogy egy parfüm eredeti vagy nem?!
- Méz vásárlása közben, hogyan/miről ismerhetem fel, hogy a méz eredeti vagy hamisított?
- HAngszálam 3 hónapja rekedtes, néha el-elcsukló hanggal. Valószínűleg túlterhelés miatt (edző vagyok)? Valamilyen tipp javításra?