Szerintetek van olyan, hogy beteges rajongás? (beszélgetés)
Jó éjt!!!
De jöttek a jó idők!!!:)
:DDDNem voltak rossz idők:))
Jó éjt!:))
Hagy rajongjon!
Nem fáj az neked! :)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,már nincs ott szerintem!!!
:):)
Ja,most meg a kép helyet ajtó takarítás marad.......:):)
:DDD:D Háát, nem kicsit:D De, lettek mások.Sok fiatalnak volt,van, ha egészséges, kinövi, s egy klassz emlék marad :D
Stallone és a többi meg ott rohad az ajtókon:DDDD
Van.Ilyen van.
:)
Az összes fimet láttam tőle,még a suliból is kilógtam,hogy ne késsem le a moziban a filmet!:)
De nem nyalt!!!Vagy gyáva volt...:)Én meg azért voltam beteges mert a falon végig,az ajtón,ha a szekrényt kinyitottad,és stb :):):)
:DDDDDDDDD Zsírpacsi!!!!!Kézzed,ha visszanyal:DDDD
Nekem Bruce Willis mosolya aranyos, de senkire nem gerjedek,gerjedtem.Anno,mondták is a lányok, hogy BETEG vagyok:DDDDD
Ja,lánykoromban sylvester stallonéra gerjedtem.
Imádtam a száját...............annyi puszit kapott,de nem kellettem neki.........:(
Jah én azért arra vigyázok, hogy fiúm előtt ne emlegessem a sztáromat, de magamban tudom, hogy gáz, hogy egy GB kép láttán jobban megdobban a szívem, mint a barátom láttán.
Azért más témám szokott lenni szerencsére. Csak más gondolatom nem nagyon hehe ...
Bocsánat a viccelődésért, nem akartunk senkit megbántani.Spontán volt.
:))
Ja!!!
Mint a tini lányok,fussunk utána...........de az a szekér nem áll meg,ha meg meg is áll,egy pillanatra.....................:)
További ajánlott fórumok:
- Észérvek nélküli rajongás
- Nosztalgiázzunk:tinikori rajongás
- Idősebb férfiakért rajongás
- Mit kezdjek magammal szerintetek, ha elkezd a gyerekem betegeskedni olyan gyomorideg és miegymás rámjön?!
- Sziasztok.szeretném megkérdezni, hogy szerintetek mit tegyek? Májusban lesz 2 éves a fiam, addig jár a gyed. A picurkám nagyon beteges.
- 12 év rajongás, már csak emlékezés