Szerintetek pozitív a tesztem? (beszélgetés)
Ó, sajnálom. 😔 Igen, ez a kockázat, ha korán tesztel az ember. Bíztam benne, hogy pozitív lesz a kimenetele.
Új hónap, új esély!🤞
Hejhó!
Teszteltél reggel? 🙂
Kedves Hajni, sajnálom ami Veled történt. Nos igen, én is pont ilyen okok miatt várom ki most a napját. Azóta sikerült teherbe esni? 🙂
Szia. Óvva intelelek a kapkodástól, ez még bármi lehet. Hasonlóan türelmetlen voltam én is, a mensi elôtt volt jónéhány ilyen tesztem. Aztn a várt mensi után két nappal, amikor vérezni kezdtem, kórházba mentem ott meg nem láttak semmit, két napig nyugtatóztak hogy egyáltalán haza merjenek engedni. Lehet kémiai terhesség is, nagy pofáraeséssel.
A legnagyobb jóindulattal mondom, légy türelmes :)
Köszi.🙂
Ó, akkor tessék holnap ELSŐ mintából tesztelni. Van egy olyan érzésem, azt már nem kell nagyítóval keresni.🙃
Első babóca?
Tudom miről beszélsz.. 🙂
Igen, lehet. Első babámnál én is 2 nappal menzi előtt teszteltem, mert kicsit barnáztam, ami sosem fordult még elő addig. Ez lett gyanús. Nagyon hasonló volt az én tesztem is.
Nekem jövő hét végén lesz esedékes a tesztelés. Kistesó projekt, első hónap. 🙂
Csinálj 2 naponta (ha nem bírod ki, naponta) 😉 tesztet és látod erősödik-e. Drukkolok!
Esetleg gyanús tüneteid vannak?
Szia.
Én is látom a halvány vonalkát. 🙂
Mikor kellene megjönnie?
További ajánlott fórumok:
- Pozitív lett a tesztem:) Elmentem dokihoz ez áll a leletemen: Rendesnél nagyobb uterus, uterus afv-ben 10 mm-es endom? Szerintetek?
- Az egyik tesztem pozitív a másik negatív lett
- Pozitív a tesztem?
- Teherbeesés...tesztem pozitív, de előtte megjött, szerintetek reménykedhetek?
- Pozitiv lett a tesztem, készitgetjük a fészkünket mit csinálhatok?Mi az amit én is birok emelni?
- 15 hónapos fiam meg szopizik, a terhességi tesztem pozitív lett. Lehetséges ez?