Szerintetek mik azok a “rendkívüli esetek” amikor kint lehetek 5 és 8 közt? (beszélgetés)
5 és 8 közt reggel is és este is kint lehetsz, nem értem a problémádat.
8 és 5 közt viszont nem.
:D
Időzítő van a párodon vagy mi? 😂
Költözzetek össze, non-stop "időzíthettek".
"Engem egyáltalán nem érdekel semmi más csak az ötletek."
Magyarul cinkostársakat keresel a fórumon, hogy ötleteljenek neked hazugságokat, amivel átverheted a rendőröket! Tehát képes vagy pár óráért felrúgni az általános szabályzatot, mert be vagy "zsongva"! Tiszteletreméltó hogy felvállalod, de nem gondolod hogy ezzel kivívod a nép haragját? Mert a hozzád hasonlók miatt nem fogják komolyan venni azt, akinek tényleg rendkívüli eset, hogy odaérjen valahová!
De a stílusodból ítélve te sz*rsz mindenkire! Neked csak az a fontos, hogy ötletekkel lássanak el, mint fogalmaztál! Gátlástalan és felelőtlen vagy!
Állítólag kell neki a napi betevő.😉🙄
Különben a stílusa alapján nekem is inkább fiú benyomását kelti.
FI!
Kell egy kutyát is szerezned!
És akkor mehet a kamaty;)
Én inkább csak a véleményemet írnám le....
Azt gondolom, hogy eleve hagy kíváni-valót maga után, hogy a Hoxa engedi a törvénytelenségre adott kérdést és lehetőséget a törvénytelenségre való válaszoknak eme fórum cím alatt.
A kérdező pedig, aki törvénytelenséget szeretne jelen esetben elkövetni, csak mert viszket a punci és 30 perc miatt nem bír hamarabb elindulni, egy önző, mint a válaszokból látható arrogáns személytelen valaki, akivel minden józan gondolkodású hoxa tag nem foglalkozik.
Tökéletesen érzékeltetve a példa, mint ha arról nyitnék fórumot, hogy hogyan játszuk ki az adózást, hogyan rendezzünk meg egy bankrablást, hogyan veszélytessünk másokat ebben a helyzetben. Az ilyen emberek nem képezik szerves részét a társadalomnak, vagy még annyira nem nőtt be a fejük, hogy 10-en éves és nem tud leakadni a karóról, vagy fórumtársaimnak van igaza és egy újabb gátlástalan névtelen fórum egy unatkozó, éppen a 20.-ik szemeszterére készülő valaki, aki tanulmányt szeretne írni a hoxa tagokból...
Egyik sem helyes!
Vigyázzatok egymásra, magatokra, szeretteitekre!
Segítünk!
Ha ennyire nem bírsz az alfeleddel szerezz be vibrátort!
Mit képzelsz te magadról?