Szerintetek miért viselkedik így a szomszédom, ti mit mondanátok neki a helyemben? (beszélgetés)
Hogy mit mondanék az lemaradt.
Semmit. Én egyik szomszédommal se csevegek és nem azért, mert bunkó vagyok, csak nem érdekelnek, nem szeretem közel engedni az embereket, abból csak a problémák adódnak, pláne falun, meg akkor már azt hiszik mindenbe bele lehet szólni!
Na, hát nálam nem.
De én úgy látom, hogy izgat ez a hapsi, különben ha már megmondta, hogy van barátod minek ragoznád... De nem?
A nem az legyen határozott. Ennyi.
Amúgy nem olvastam vissza, ha esetleg van infó, nem láttam, csak az első pár választ..
Miért mozgat ennyire ez a kérdés?
Kit érdekel miért viselkedik így?
Megkérdezi, elhajtod és kész..
Ügy lezárva, minek bonyolítod?
Athívott? Aztán? Nem mentetek, ennyi...
Aki felszedné a csajom, ahhoz én sem mennék át (párod helyében)
ÉN úgy értem, mármint a sztorit, hogy az utcában lakó szintén apuka esetleg cimbizni akar olyan szomszédokkal, akiknek szintén van gyerekük, esetleg még hasonló korúak is.
Ő, mármint a fórumindtó pedig úgy érti, hogy az utcában lakó fickó meg akarja pocsékolni.
:)
Kár hogy az ura ezt nem értékeli.
Hét lakat alatt kéne tartani.
Hát aki kapós,az kapós.
Nincs mese.
Ez már a sokadik bejelölős. A barátnői férjei is mind bejelölték, akikkel kávézott.
És mind akart tőle valamit. 🤠
További ajánlott fórumok:
- 6 éve halott...ápolták, gondozták? - és senki sem vette észre a környezetében, a szomszédokban, a hatóságnál, a háziorvosnál stb.
- Problémás szomszédok....
- Nektek is van "jó" szomszédotok?
- Áztatjuk az alsó szomszédot a panelban
- Mit lehet csinálni egy olyan anyóssal, aki úgy viselkedik, mint egy féltékeny szerető?
- Miért viselkedik egy férfi , bunkó stílusban a neki tetsző nővel?