Szerintetek miért van az, hogy minden témánál van egy ember aki kötekedik valakivel? (beszélgetés)
:)))))
Egyetértek!:)
Tipp:
Fórumcímek, ahol talán nem kötekednek:
-Mindenki egy követ fúj
-A bégető kórus
Most ezt nem kötekedésből írtam, csak én meg azon csodálkozom, hogy valaki csodálkozik egy fórumon az eltérő vélemények miatt.
azért mert manapság az emberek imádnak a másikba belekötni , a másiknak jól odamondogatni
az utcán , üzletekben stb nap mint van rá példa és akkor az autóvezetést még nem is említettem...
szerintem nem kötögetek. :-)
csak elmondtam a véleményemet.
a kötögetés olyan, amikor valaki mindenbe beleszól és csak azért, hogy veszekedést szítson.
nem vagyok ovis, hogy szóljak Hoxának, hogy dobaj már ki, mert csúnyán szóltak hozzám. :-)
lerendezem magam a dolgot. :-)
lehet, hogy nem minden topik, de lehet szólni Hoxnak nem? :)
de vmilyen szinten egyet kellene értened, hiszen most te is kötögetsz ;)) (meg én is persze na... vélemények kérem szépen)
tökéletesen egyetértek veled.
"Fontos: Lehet a másik ember véleményével egyet nem érteni, de illik tiszteletben tartani. "
evvel kapcsolatban számból vetted ki a szót.
nekem is úgy tűnnik...két nicken egymással vitázni melyiket kiáltják ki akkor kötekedő félnek?
:)))
ó szerintem bőszen van az is, hogy érzelmileg 5 éves szinten állók kötekedésnek vesznek egy szimpla övékkel ellentétes véleményt, vagy tapasztalatot, és személyes sértésként élik meg.
mondjuk engem ez a tipus, inkább szórakoztat.
:)
Meglepő, de nem kimondottan a tini korosztályból kerültek ki a nótórius kötekedők. Sok mindenből ki lehet szűrni, hogy milyen korú az illető. Csak egy példa: kevés olyan tinit ismerek aki olyan mélységig ismer egy témát, mondjuk politikát, nemzetgazdasági ismereteket, hogy ezzel heccelni tudjon másokat.
Egyszerűen vannak ilyen emberek.
ezzel nagyon nem tudok még részben sem egyetérteni. :-)
sajnos már én is belefutottam ilyen emberkébe...
úgy gondolom, hogy nem minden topic van végig moderálva, mert ha így lenne, akkor már valóban kirúgták volna az ilyeneket....
"bizonyos felhasználók kimondottan a hecc kedvért a kötekedés élményéért jelentkeztek be"
szerintem ők tuti mind kölkök vagy tinik :)) vagy gyerekes felnőttek
szerintem azért nem kielégülésről van itt szó, mert ha esetleg mégis, akkor minden apróba beleköt az az ember, de azt Hox biztosan kirúgná, mert csak kötekedő profilú emberekre sehol sincs szükség
szerintem ezek az emberek érdekeltek a témában és nem tetszik nekik/máshogy gondolják/ellensúlyozni akarják/igazságosabbnak érzik a világot az ellenvéleményükkel
biztosan sok ok van, ha valaki megírja az ellenvéleményét
nekem most éppen az, hogy én is vitatkotam már itt és most azért magamat is akarom védeni azzal, hogy nem kielégülésről van itt szó
egyszóval ha valakinek van véleménye mások véleményéről és esetleg pont más, akkor vszl leírja azt
További ajánlott fórumok:
- Legfurcsább mód, ahogy eddig összejöttél valakivel?
- Megtörtént már, hogy együtt voltál valakivel, de közben másba voltál szerelmes?
- Az ország minden településéről szeretnék Valakivel megismerkedni!
- Érdemes-e együtt élni valakivel, akivel már csak a gyerek köt össze?
- Párom elég gyakran iszik ilyenkor kötekedik verekedik!!
- Miért dönt úgy egy ember, hogy megszakít minden kapcsolatot valakivel, akit szeret?