Szerintetek menyire izgató a férfiaknak ha egy nőt orálisan kényeztethetnek? (beszélgetős fórum)
Szerintem az olyan lenne, mint ha be akarnánk avatkozni a környezetbe. Ez a természet, az élet rendje. Különbözőek vagyunk, ez így van rendjén. Ha mindenkinek megtanítanák mindent, akkor elvesznének a különbségek, és emiatt az érték is. Ez a rendje mindennek. Vannak, akik hajlandóak a másik örömét is nézni, vannak, akik nem. Ezt nem lehet tanítani. Márpedig ha valaki a másik örömét nézi, akkor meg is kérdezi mit szeret, mi esne neki jól. Így a legkönnyebb örömet szerezni.
Köszönöm a választ!
Nagyon izgató, íme egy újabb élmény, amit átélhettem, az első közös fürdőzés.
Szerintem már kész a víz, szóltam neki. Bejött, belemártotta az ujját. "igen, jó meleg" Akkor fürödhetünk? "igen". Nagyon izgatott voltam. Ez lesz az első közös fürdőzésünk. Régóta tervezgettük, álmodoztunk róla. Lekapcsoltam a villanyt a fürdőben. Csak a gyertyák égtek bent. Gyönyörű látvány volt, ahogyan a csempén, a kádon, a csapon megcsillan a gyertya fénye. Misztikus hangulat lett urrá a fürdőszobán. A barátnőm levette a ruháit, és a kádhoz lépett. Megelevenedett előttem az örök ábránd, az örök álom. Együtt fürödhetek egy gyönyörű nővel, akit szeretek. Belelépett, majd pedig mondta. "gyere Te is". Levettem a ruhámat, és belemásztam a kádba. Egymással szemben ültünk, szinte nyakig a vízben. A lábaink keresztezték egymást. "kényelmes ez Neked?" "igen, bár a lábamat jobb lenne kinyújtani" Megfogtam a lábait, és a mellemre helyeztem őket. Így feküdtünk, és beszélgettünk. A forró víz hatása, vagy a látványé, de kezdtünk "bódultak" lenni. Simogattam őt. Éreztem, ahogy a selymes bőre hozzám ér. Ahogy a forró vízben összeérnek a tagjaink. Kezem alatt vonultak a finom, sima domborulatok. Közelebb hajoltam. "mit szeretnél?" Csak adj egy csókot kérlek! Közel hajoltam, megfogtam az arcát, és megcsókoltam. Elkezdtünk csókolózni. A víz egyre melegebb lett. A hangulat pedig még ennél is forróbb. A vizes testén könnyen siklott a kezem. Simogattam, simogattam, csókoltam a testét. A habfürdő íze zavart nagyon. "kérlek állj fel" Felállt, és elém állt. Egyik lábát feltettem a kád szélére, majd én is felálltam mellé. Elkezdtem csókolni a víztől, forróságtól izzadt nedves bőrét. A vizes bőrén csak úgy csillogott a gyertya fénye. Haladtam lentebb, és lentebb. A nyelvem már nem bírta követni a szívem tempóját. Legszívesebben felfaltam volna önzően a testét, de én csak haladtam lentebb. Ő már nem bírt magával, és megragadta a hajam. Egyre jobban húzva, vonva, akarva. Leértem, és megfogtam hátulról a fenekét. Végiggyalogolt a nyelvem a comb kerületén. Könnyű préda volt a bőre, hisz szinte nyitva volt az egész terület számomra a feltett lábak miatt. Alulról kezdtem körözni a szeméremdombon. Combok belső fala, hajlat. A gyönyörű virág már kinyílt előttem. Ő pedig csak tépte a hajam, és kívánta hogy megízleljem. Engedtem magamnak és neki is. Lassan megérintettem, erre ő összerándult. Annyira vágyott már rá, hogy villámcsapásként érte az első nyelvcsapás. Nagyon finoman érintettem csak a nyelvem hozzá. Köröztem, és néha néha erősebben odacsaptam. Egyre inkább kezdett szédülni, eluralkodott rajta a kéj. Nem akartam tovább kínozni, mert még elesik a kádban. Elkezdtem neki nyalni, csókolni. Ő pedig diktálta az ütemet. Hamar párás lett az ablak és az elválasztó üveg. Egyik kezével támaszkodott, másikkal fogta a fejem. Nyomott, húzott, föl le irányított. Én ezt élvezem. Mutassa csak mi neki a jó, hisz én csak meghosszabbítása vagyok akaratának és vágyainak. Érte csinálom, élvezze akkor! Kezdett remegni, pedig meleg volt a fürdőszobában. Hangos sikollyal adta tudtomul, hogy elérte a gyönyört. Hirtelen eltolta a fejem, és én csak fogtam őt, nehogy elessen. Felálltam, öleltem, de ő még remegett, és hullámzott. Hosszú másodpercekig ütötte szívét a gyönyör, és lassan lassan, megnyugodott. Annyira vert a szíve, és annyira bódult volt az átéltektől, hogy nem ült vissza a vízbe. Félt, hogy rosszul lesz, mert még fél órával utána is olyan fáradtságot érzett, és bódultságot, hogy beszélni is alig tudott. Nem is kellett. Én csak ültem mellette, és öleltem.
Boldogan.
nem nem
de amikor kivánom naaagyooon..spontán, most és azzonal..nem küldöm zuhizni...miért is tenném?