Szerintetek mennyire gyakori, lehetséges? (beszélgetés)
Ebben èn hiszek. Mamàmèk 50 ève együtt vannak, ès nagyon szeretik egymàst :-) ők a pèldakèpeim :-) nagyon jò emberek :-)
A fèrjemmel 5 ève vagyunk együtt, Ő az első fèrfi az èletemben. Hiszem, hogy egy kapcsolatot àpolni kell, odafigyelni a màsikra, tisztelni, becsülni kell. Hiszem, hogy együtt fogunk megöregedni :-) most 36 èves vagyok, ès nem èrzem, hogy bàrmit is elszalasztottam volna.
En ismerek ilyet kettőt, az egyik par 10 ev es harom gyerrk utan elvalt, a masik par meg szerintem azert van meg egyutt mert felnek kulonmenni meg az anyagiak miatt.
Nem tudom divat-e de az teny hogy az ember szemelyisege a huszas evei elején alakul ki. Ilyenkor elofordulhat hogy a ket szemely meg jobban osszeforr vagy epp az ellenkezoje, mas milyenek lesznek. Az utobbi esetben figyelhető meg hogy maskepp viselkednek egymas tarsasagaba mintha nincs jelen a parjuk.
Igen, ismerek:)
(Bár nem túl gyakori az ilyen)
Igen.
Gimiben kialakult az osztályunkban 3 pár, abból egy azóta is együtt él (nem is akármilyen sikeres életet). Már megvolt a 40 éves érettségi találkozónk. :)
Tehát lehetséges. Hogy mennyire gyakori? Ki tudja? :D
Én ismerek ilyet.
A legjobb barátnőm 17 éves volt, mikor összeboronáltam a másik barátnőm bátyjával.
Hatalmas szerelem és rögtön gyerek is lett belőle.
A mai napig együtt élnek egy nagyon jó házasságban.
(ennek meg már több mint 30 éve)
De csak ezt az egyetlenegy esetet ismerem!!!!!!!
Az első szerelemre mindig azt gondolja az ember, hogy örökké fog tartani. ^^
Ne agyalj ezen, az idő majd megváltja. Ha most szerelmes vagy, örülj neki és élvezd, aztán majd látod mit hoz az élet.
Ismerek ilyet, talan kettot, egyik az unokanoverem. A masik a exsogornom, 12 evig vtak egyutt, iden valtak.
Vkinek bejon, vkinek nem. Altalaban a pasi az aki "rajon" X ido mukva, hgy " huuu, nem eltem ki magam", mondjuk lanyoknal sem kizart.
Miert kerded?
Bakker!
18 éves vagy, okés szakítás, na de kérem az élet megy tovább!
Veled vagy nélküled.
Istenem!
25 év múlva mit fogsz erről gondolni?
Ááááááááááááá!
egyik barátnőm 17 éves kora óta együtt van a barátjával, együtt élnek.
senki más nem volt neki azelőtt.
most 26 éves.
h életük végéig együtt lesznek, azt nem tudom, mert még nem haltak meg. :))
Ritka, de előfordul.
Rólad van szó?
Ismerek.
Ritka.
Szerintetek gyakori, hogy egy lánynak, fiatal (16-17 éves) korától kezdve csak egy barátja legyen, élete végéig?
Mit gondoltok, lehetséges hogy valakivel egy életen keresztül együttmaradjon? Ismertek ilyet?
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Kizárható a terhesség, vagy lehetséges szerintetek?
- Húsleves elrakása télire.... szerintetek lehetséges?
- Ti mennyire jól viselitek a fájdalmat? Lehetséges lenne a fájdalomküszöböt erősíteni?
- Kávé fogyasztása után lehetséges a gyakori vizeletürítés?